SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Atletico holder tett bakover

Atletico-trener Diego Pablo Simeone leder Spanias beste defensive lag.

Atletico-trener Diego Pablo Simeone leder Spanias beste defensive lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsBA/Spillsenterets oddstipper traff på tirsdagens singeltips på West Brom i FA-cupen. Det ga 2,00 i odds (innsatsen var 250 kroner).

Flott oddsprogram denne onsdagen med spennende kamper fra FA-cupen, Coppa Italia og Copa del Rey.  I tillegg er det diverse ishockey, bandy og håndball på oddsprogrammet

Klikk her for å levere onsdagens Vikinglotto!

Celta Vigo - Atletico Madrid B

Spansk cup, kvartfinale. Kamp 1 av 2. Celta ligger oppe på en fin femteplass i La Liga, men de har opplevd en liten formdupp. Etter tre ligatap på rad, kom Celta seg på vinnersporet lørdag med 4-3-seier over Levante.

Selv om Galicia-klubben vant lørdagens kamp, så var ikke prestasjonen mye å skryte av. De slapp inn tre mål mot bunnlaget i La Liga, og det kan ikke bli betraktet som enorm fremgang. Men: Det positive var at Celta scoret fire mål. De scoret nemlig ikke et eneste mål på de tre kampene de tapte.

Sannsynlig Celta-lagoppstilling: Alvarez, Planas, Cabral, Mallo, Castro, Radoja, Hernandez, Wass, Orellana, Aspas, Guidetti.

Atletico Madrid vant tilsvarende La Liga-match for ti dager siden (2-0). Atletico viser hysterisk god form. De har fem seire på rappen, og de topper tabellen i La Liga. De ligger to poeng foran Barcelona med én kamp mer spilt enn katalanerne. 

De gikk videre til kvartfinalen i cupen etter å ha vunnet mot Rayo Vallecano (3-1). De har nå spilt seks kamper på rad i alle turneringer uten tap. De ladet opp til cupoppgjøret med å slå Las Palmas 3-0 på Gran Canaria i helgen.

Atletico har vært et godt bortelag denne sesongen. De har tatt 25 poeng på elleve bortekamper.

Hovedstadslaget mangler Siqueira, Lucas, Tiago, Saúl og Torres, men de har likevel mer enn nok kvalitet i stallen til å feie over Celta Vigo på en helt vanlig onsdag.


Atletico Madrid stiller trolig med denne startelleveren: Moya, Savic, Godin, Gamez, Luis, Koke, Niguez, Gabi, Carrasco, Vietto, Griezmann.

Celta har slitt mot Atletico de siste sesongene. De har faktisk tapt tre av fire hjemmekamper mot Madrid-laget.  Samtidig viser Atletico betydelig bedre form enn Celta om dagen, og det tror jeg blir avgjørende for utfallet av denne kampen. Atletico vinner til 2,00 i odds. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2025. 

Klikk her for å spille på Atletico Madrid!

Her er vårt oddstips onsdag 20. januar:

Celta Vigo - Atletico Madrid 3,25 - 3,05 - 2,00 B

Total odds: 2,00