SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Augsburg sliter alltid mot Schalke

Vår oddstipper tror at Augsburg får problemer mot Schalke i dag.

Vår oddstipper tror at Augsburg får problemer mot Schalke i dag.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsPå langoddsprogrammet søndag byr på flere godbiter fra hele fotball-Europa. Det er blant annet spennende oppgjør i Premier League, hvor Liverpool møter West Brom og Tottenham tar imot Newcastle. Det er også storlag i aksjon i spansk La Liga og i tysk 1. Bundesliga.

Søndagskupongen: Vi stoler ikke på Liverpool

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

FC Augsburg - Schalke 04 B

Tysk, 1. Bundesliga. Augsburg har kun tatt 13 poeng på de første 15 kampene, og etter at Hoffenheim slo Hannover lørdag har de falt under nedrykksstreken igjen.

På torsdag gikk laget videre i Europaligaen etter å ha vunnet 3-1 borte mot Partizan Beograd. Nå skal de spille hjemme på SGL Arena, men å spille foran egne fans har ikke vært noen fordel for Augsburg denne sesongen.

De er nemlig det nest svakeste hjemmelaget i Bundesliga. De har bare tatt fem poeng på syv hjemmekamper så langt, bare Werder Bremen har tatt færre poeng på eget gress.

Aiugsburg har vist tegn til bedring i de tre siste kampene, hvor de står med to seire og én uavgjort. Men: Begge seirene har kommet mot lag som ligger rundt nedrykksstreken, mens de spilte 0-0 mot Wolfsburg.

Kaptein Verhaegh er suspendert på grunn av gule kort i denne kampen. Han er utrolig nok lagets toppscorer med fem mål så langt denne sesongen, selv om han spiller midtstopper. Jan-Ingwer Callsen-Bracker på dro seg en skade i Europaliga-kampen torsdag.

Etter fem kamper på rad uten seier, slo Schalke tilbake forrige helg da de vant 3-1 mot Augsburgs bunnrival Hannover. Klaes-Jan Huntelaar scoret sesongens femte mål i den kampen, og det virker som den nederlandske landslagsspissen er i ferd med å finne formen. Det er i så fall dårlig nytt Augsburg.

Men Schalke har ikke imponert på bortebne denne sesongen. På de tre siste bortekampene har de bare ett poeng. Gelsenkirchen-laget har tapt mot sterke lag som Dortmund og M'gladbach, og det eneste bortepoenget i denne perioden kom mot Leverkusen.

På tross av de dårlige resulatetene, ligger de bare to poeng bak Wolfsburg som innehar fjerdeplassen som gir Mesterliga-spill neste sesong. Dersom Schalke vinner de to siste kampene mot Augsburg og Hoffenheim vil de kunne plassere seg blant de fire beste lagene i Bundesliga før vinterpausen.

Schalke 04 har møtt Augsburg ni ganger siden 2010, og de har aldri tapt mot laget fra Bayern.  I serien har fem kamper endt med seier til Schalke og tre kamper har endt uavgjort.

Med en Huntelaar tilbake til scoringsform vil Schalke være farlig fremover, men Gelsenkirchen-laget har flere målscorere i laget. Di Santo er også en type som kan avgjøre kamper.  Det samme er Maxim Choupo-Moting og Leroy Sane. Den offensive styrken i Schalke-laget kan bli avgjørende for utfallet av denne kampen, tror jeg.

Begge lagene har riktignok spilt Europaliga i midtuken, så det er mulig mannskapene er trøtte. Augsburg skal spille tysk cupkamp til uken, så jeg tror de kommer til å spille defensivt i denne kampen og satse på kontringer.

Schalke skal være det beste laget, og de burde ha massevis av motivasjon til å vinne her. Jeg går for borteseier til 2,45 i odds. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt singeltips søndag 13. desember:

Augsburg - Schalke 04 2,45 - 3,10 - 2,45 B

Total odds: 2,45