SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona er banker på bongen

Barcelona's Neymar (C) celebrates with team mates after scoring a goal against Las Palmas during their Spanish first division soccer match at Vicente Calderon stadium in Madrid, September 12, 2015.  REUTERS/Javier Barbancho

Barcelona's Neymar (C) celebrates with team mates after scoring a goal against Las Palmas during their Spanish first division soccer match at Vicente Calderon stadium in Madrid, September 12, 2015. REUTERS/Javier Barbancho Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenSyv norske og en runde på kontinentet på søndagskupongen. For en gangs skyld vil det være verdt å gardere Rosenborg, for det fins fortsatt kvalitet i Rosenes by. Derimot stoler jeg blindt på Glimt og Moss – og selvsagt Barcelona.

Sjekk tabeller her

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Mjøndalen - Vålerenga  (H)B

Mjøndalen kjemper, det skal de ha. Men etter en entusiastisk start på sesongen, har realitetene innhentet dem. Én seier på de 15 siste sier alt. Så hvis ikke VIF reiser seg her, gjør de det aldri! Men likevel, de står med fire strake tap. Kan de bli kjempet i senk?

2. Bodø/Glimt - Sandefjord  H

Glimt følte seg snytt ved flere dommeravgjørelser i Skien sist, men tapte uansett fortjent for Odd. Nå er oppgaven langt mer overkommelig, og det er vel fortsatt såpass god stemning etter jubelsommeren at de feier Aspmyra med Sandefjord?!

3. Haugesund - Sarpsborg 08  B

Haugesund var inne i et bra driv, men har mistet det igjen. Tre tap på de fire siste. 0-5 for Strømsgodset sist var helt katastrofe, og nå kommer et Sarpsborg med nyvunnet selvtillit. Jeg tror jammen meg FKH ryker igjen!

4. Molde - Rosenborg  (H)B

Skal Rosenborg tape en seriekamp i høst, blir det denne! Molde klør etter å vise at de egentlig er på høyde med trønderne, så de vil ofre alt. Har også hatt en opptur de siste ukene, så her kan alt skje!

5. Fredrikstad - Bryne  H(B)

Fredrikstad var et ynkelig skue mot Brann sist. Arne Erlandsen har tatt i bruk primitive midler for å beholde plassen med den gamle aristokraten, men på Stadion klappet de helt sammen. Bryne avsluttet en fem kamper lang nedtur med seier over Hønefoss sist.

6. Hønefoss - Levanger  (U)B

Hønefoss har syv poeng opp med syv kamper igjen å spille. Det klarer de ikke, til det er mannskapet de sitter igjen med etter sommersalget altfor tynt. Men Levanger er også nede i gjørmen, og står med tre strake tap.

7. Moss - Gjøvik-Lyn  H

Så var vi i 2. divisjon, der Moss har seks poeng opp til opprykkslaget Raufoss med seks kamper igjen å spille i avdeling 2. Det skal holde hardt, men skal de ha noen som helst sjanse, må de vinne denne. Gjøvik-Lyn er variable, men normalt er dette en H.

8. AaB - Brøndby  B

I dansk superliga er Aalborg litt ute av det, med to strake tap. Brøndby, derimot, klarte uavgjort mot suverene Midtjylland sist. De har ikke tapt på fem kamper, og nå er også Rodolph Austin klarert, og kan fort få sin debut her. Jeg tror ikke Aab står imot.

9. Villarreal - Athletic Bilbao  H(U)

I La Liga har Villareal hatt en bra start, med to seire og en uavgjort. Bilbao tapte sine to første, og scoret da heller ikke mål. Men det løsnet litt med 3-1 over Getafe sist (selv om Getafe er svake), så jeg slenger på en U. Men dette er en klar H i utgang. 

10. Barcelona - Levante  H

Levante har spilt uavgjort mot Sevilla og Las Palmas i de to siste. Det er ikke alle som tar poeng fra Sevilla, så det er sterkt, men her blir det jo likevel tap. Barcelona står med tre ettmålsseire så langt, men det har vært mot god motstand. Her kan det bli mer.

11. Las Palmas - Rayo Vallecano  H

Er du på Gran Canaria i vinter, så få med deg en kamp med Las Palmas. God underholdning fra passe sprø gjeng, både på banen og tribunen! Tapte for Atletico Madrid i debuten etter opprykket, så har de to uavgjorte. Vallecano har bare ett poeng, jeg sier H!

12. Napoli - Lazio  U(HB)

I Serie A har Napoli åpnet katastrofalt, med to poeng på tre kamper. Og motstanden har heller ikke vært skremmende. Lazio står med to seire og ett tap, men da røk de til gjengjeld så det suste – 0-4 borte for Chievo. Bruker du helgarderinger, så sett en her!