SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona er uslåelige på Nou Camp

Neymar jubler etter å ha scoret mot Espanyol i cupen. Vår oddstipper tror Barcelona tar sin tiende hjemmeseier denne sesongen mot Athletico Bilbao søndag.

Neymar jubler etter å ha scoret mot Espanyol i cupen. Vår oddstipper tror Barcelona tar sin tiende hjemmeseier denne sesongen mot Athletico Bilbao søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenEn engelsk og elleve fra kontinentet på søndagsbongen. Stoke tar imot Arsenal i kamp en, og der tar jeg rett og slett en sjanse. For den reine B-en nok litt dristig, men vi trenger garderingene nedover.

I kamp 2 er det ingen grunn til å tvile, Barcelona på hjemmebane er en rein H ni av ti tilfeller.

Tabeller finner du her

Lykke til!

1. Stoke - Arsenal  B

Stoke tok seg greit av Norwich på onsdag, og har dermed vunnet tre av de fire siste. Arsenal spilte en heidundrendes 3-3-kamp mot Liverpool i midtuken, der seieren glapp helt på tampen. Begge lag scorer mye, jeg er langt fra sikker, men tar sjansen på en B.

2. Barcelona - Athletic Bilbao  H

Spansk La Liga, og dette bør ikke være noe problem for Barcelona. De har 9-1-0 på hjemmebane i serien denne sesongen, og selv om Bilbao har en god sesong, er det altså nesten umulig å få med seg noe fra Camp Nou.

3. Getafe - Espanyol  H

Getafe har vært inne i en flott trend i det siste. Etter en tung høst, har tre uavgjorte blitt fulgt opp av to strake seire. Espanyol fikk hard medfart av byrival Barcelona på Nou Camp i cupen, og er heller ikke veldig god form i serien. De ligger side om side på tabellen, så H.

4. Las Palmas - Atletico Madrid  (U)B

Las Palmas er i form. Det begynte før jul, og har fortsatt. De holdt meget formsterke Malaga til 1-1 i forrige serierunde, og slo Eibar ut av cupen onsdag. Det er selvsagt serieleder Atletico som er stor favoritt her, men jeg tar høyde for en liten skrell!

5. Lugo - Huesca  H

Så var vi i Segunda, og der har ikke Lugo tapt mer enn én av sine ti siste. De spiller en del uavgjort, men de har uansett godt heng på playoff med sin 7. plass. Huesca har 2-3-5 på sine ti siste, og ligger bare ett poeng over nedrykk.

6. Girona - Ponferradina  H(UB)

Girona er ikke noe stort lag, og i hvert fall ikke noe lag å stole på. Kun to poeng over nedrykk. Ponferradina er fem poeng bedre, men i elendig form. Har bare ett poeng på sine fire siste. Kjører den hele her.

7. Alaves - Gimnàstic de Tarragona  H(U)

Deportivo Alaves har vunnet syv av sine åtte siste, og har med det klatret helt til topps på tabellen. Hjemme har de kun ett tap denne sesongen (6-3-1). Tarragona er bare ett poeng bak playoff, men er ustabile. Spiller en del uavgjort borte.

8. Leganes - Mirandes  H(U)

Leganes er faktisk det laget som har tapt færrest kamper i hele Segunda, med bare tre nederlag. Hele ti uavgjorte (på 20 kamper) gjør likevel at de likevel «bare» er på 6. plass. Mirandes er kun to poeng bak. Fortsetter Leganes trenden?

9. Almeria - Córdoba  (U)B

Almeria har fått en liten opptur, med fire poeng på de to siste. Det gjør at avstanden opp til trygg grunn nå bare er tre poeng. Córdoba er på 2. plass, men har to tap på de tre siste, og bare tre borteseirer på ti forsøk.

10. Caen - Marseille  U

Fransk toppserie, der Caen ikke har vunnet på fem kamper, og Marseille ikke tapt på syv. Når det er sagt, så har Marseille spilt uavgjort i fem av disse, og siden Caen faktisk ligger seks plasser foran, bør en så absolutt ta med U. Jeg lar den stå alene.

11. Saint-Etienne - Lyon  H

Begge disse har 29 poeng, begge sliter med formen. Lyon hadde ett poeng på seks kampåer før de vant sist, men det var mot bunnlaget Troyes. Saint-Etienne har ikke vært like ille, og siden de har 6-2-2 hjemme, tar jeg sjansen på en rein H. Men er ikke trygg.

12. Milan - Fiorentina  U(B)

Milan har 2-3-2 på sine syv siste, Fiorentina 3-2-2. Altså to bra lag, med bortelaget som klart best sesongen sett under ett. De lilla er ett poeng bak 2. plassen, og siden Milan har ett poeng på to kamper etter jul setter jeg en UB.