SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Barcelona vinner enkelt

Neymar og Barcelona virker helt uslåelige.

Neymar og Barcelona virker helt uslåelige. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for dere!

DEL

SøndagskupongenDet er kamper fra Enland, Spania, Tyskland, Italia og Danmark på søndagskupongen.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

1. West Bromwich - Manchester United (U)B

West Bromwich fikk seg ett poeng mot serieleder Leicester onsdag taket være en perle av et frispark fra Craig Gardner. Og en god del flaks. Det var også et frispak som ga United poengene, alle tre, mot Watford. Skal være det beste laget, men Brommies er seige.

  • Se ferdig utfylt kupong nederst i saken.

2. Eibar - Barcelona B

Eibar var lenge nesten sensasjonelle i La Liga denne sesongen, men i det siste har det raknet med seks tap på de syv siste. Og da er det bare dumt å tro at det er de som kan skape spenning i denne ligaen igjen. Barca vinner nok, både denne kampen og trofeet.

3. Real Sociedad - Levante H

Sociedad hadde en flott rekke på fire strake seire, før de spilte uavgjort mot Malaga sist helg og tapte 0-3 for Atletico Madrid i midtuken. Men nå kommer ligaens bunnlag, og da skal det være tilbake på vinnersporet for laget fra San Sebastian.

4. Sporting Gijón - Athletic Bilbao (U)B

Bilbao har bak seg to knallkamper, tremålsseire mot Valencia og Deportivo La Coruna. Det er kanskje ikke Spanias sterkeste motstand, men det er heller ikke Gijon. De er under streken, og har ikke vunnet på fem kamper. Men tre har endt U, og her er de hjemme.

5. Valencia - Atletico Madrid (U)B

Valencia har tre 2-1-seire og ett 0-3-tap på de fire siste i serien. Innimellom her har de knust Rapied Wien i europaligaen, 10-0 på to kamper! Men holder dette mot et Atletico som nesten er umulige å slå? Neppe, men jeg slenger på en U, for bortelaget scorer lite.

6. Sønderjyske - Brøndby B

Sønderjyske tok ett poeng da den danske Superligaen gikk igang igjen etter vinterpause forrige helg. Brøndby vant 1-0 mot lille Hobro, og dermed ligger disse to lagene likt på 32 poeng. Men siden Brøndby trives klart best borte denne sesongen, tar jeg en sjans.

7. AGF - FC København B

AGF har ikke noen stor sesong, men siden Hobro har et godt «grep» om den eneste nedrykksplassen, er det ikke stor fare. FCK er på vei mot seriegull, og AGF viser ikke noe som tyder på at de skal kunne stoppe serielederen.

8. Mainz 05 - Darmstadt 98 H(U)

Mainz klarte det utrolige på onsdag, nemlig å slå Bayern München på Allianz Arena. Der hadde serielederen elleve strake seire! Det bør gi Mainz en solid dose selvtillit før møtet med et formsvakt Darmstadt, som er like over streken med ett poeng på fire kamper.

9. Hamburger SV - Hertha Berlin (HU)B

HSV tapte 2-3 for Schalke i en rotete kamp onsdag. Ligger under midten, ikke i akutt nedrykksfare, men skal passe seg litt. Hertha Berlin har en flott sesong, har lagt beslag på 3. plassen i 1. Bundesliga. To storklubber her, Hertha er favoritt, men garderer tungt.

10. Atalanta - Juventus B

Atalanta må snart begynne å passe seg. Eller begynne å vinne. Men det skal jammen godt gjøres at det plutselig snur her, for Juventus er ustoppelige. Alt tyder på at det blir deres 17. seier på de 18 siste kampene, mens Atalanta får sin 13. kamp uten seier!

11. Sassuolo - Milan U(B)

Sassuolo er inne i sin tredje sesong i Serie A, og imponerer stort. 7. plass er en prestasjon av klubben som for første gang rykket opp til Serie B i 2008, og altså til øverste nivå fem år seinere. Men Milan har 5-4-0 på sine ni siste, og jeg tror ikke de taper her heller.

12. Inter - Palermo H

Inter ble for slepphendte og ga vekk sjanser mot Juventus sist. Det straffet seg, de tapte 0-2 for serielederen. Men Palermo har ikke vunnet på seks seriekamper, de har ikke scoret mål i de to siste, så denne bør være grei for hjemmelaget.