SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bærum er gode på hjemmebane

Bærum er det store formlaget i 1. divisjon. Vår oddstipper tror bæringene vinner for andre gang mot Kristiansund på halvannen uke. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Bærum er det store formlaget i 1. divisjon. Vår oddstipper tror bæringene vinner for andre gang mot Kristiansund på halvannen uke. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSHerlig å treffe på gårsdagens råtips på uavgjort mellom Vicenza og Pescara i Serie B-kvaliken om retten til å spille i Serie A neste sesong. U ga 3.05 i odds, og vår innsats var 100 kroner. Dermed fikk vi inn 305 kroner på kontoen.

Onsdagens oddsprogram domineres av kamper 3. runden i cupen, i tillegg er det blant annet kamper fra Sverige, Polen, Hellas og Brasil.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Bærum - Kristiansund BK H

Norsk cup, 3. runde. Rent 1. divisjonsoppgjør. Bærum slo Rilindja 2-0 i 1. runden, men de måtte ha ekstraomganger for å slå ut Elverum i forrige runde.

Kristiansund knuste Surnadal hele 5-0 i 1. runden. I forrige runde snudde nordmøringene 0-1 til 2-1 i løpet av de fire siste minuttene av kampen mot Stjørdals-Blink i 2. runden. 

Det er bare en drøy uke siden disse to lagene møttes i serien i Kristiansund. Da vant bæringene 1-0. Bærum vant også opprykkskvaliken mot Kristiansund sist sesong.

Bærum er formlaget i 1. divisjon, og de har klatret opp på en imponerende 3.-plass med 20 poeng. Bæringene har vunnet seks av de siste åtte kampene. I forrige serierunde slo de Åsane 3-2.

Trener Roar Johansen må ta hensyn til at de har tre kamper på en uke. Førstkommende søndag reiser de til Rogaland for å møte Sandnes Ulf, og det er usikkert om Bærum-treneren vil hvile spillere til denne kampen.

Bærum mangler uansett Bobbo Warshaw, Monir Benmoussa og Mattias Pedersèn. Alle er ute med skader.

Statistikken viser at de er 1. divisjons nest beste hjemmelag, hvor de står med 4-1-1. Nå møter de ligaens beste bortelag.

Kristiansund er utypsik nok bedre borte enn hjemme så langt denne sesongen. De har tatt 15 poeng på bortebane, og kun seks poeng hjemme.

De tok en sterk 1-0-seier på bortebane i Ulsteinvik i forrige serierunde. Vinnermålet kom på overtid. Nordmøringene ligger kun to poeng bak Bærum på tabellen i 1. divisjon. Det holder til en femteplass.

Det var en tøff kamp i Ulsteinvik, og to bortekamper på rad tar på. Jeg tror ikke de får revansj mot Bærum på Sandvika stadion i kveld. Jeg tror cupeventyret tar slutt for KBK i Bærum. Jeg går for hjemmeseier til 2.30 i odds. Vår innsats blir 100 kroner.

MERK: Spillestopp allerede klokken 1655!

Her er vårt singeltips onsdag 3. juni:

Bærum - Kristiansund BK 2,30 - 3,15 - 2,60 H

Total odds:  2.30