SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Basel avgjør på Europa-rutinen!

 Vår oddstipper satser pengene på Basel og Michael Lang (t.v.) i torsdagens kamp på St. Jakob-Park.

Vår oddstipper satser pengene på Basel og Michael Lang (t.v.) i torsdagens kamp på St. Jakob-Park. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens singeltips!

DEL

OddstipsNok en dag med treff på BAs singeltips. I går vant Manchester City til 2,10 i odds (innsatsen var 250 kroner).

Det er mye snadder på torsdagens oddsprogram som domineres av returkampene i Europaligaen, men det er også noen treningskamper i fotball. Natt til fredag er det en haug med ishockeykamper fra NHL. 

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot!

Basel - Saint-Etienne H

Europaligaen, 16-delsfinale. Kamp 2 av 2. Basel tapte bortekampen i Frankrike 2-3, men sveitserne fikk med seg to viktige bortemål.  Det gjør denne kampen veldig interessant.

Basel viser flott form i den hjemlige ligaen. I helgen fikk Vaduz juling på St. Jakob-Park. Basel vant hele 5-1. Dermed har Basel vunnet tre kamper på rad etter vinterpausen med 12-1 i målforskjell. 

De har på det nærmeste avgjort den hjemlige ligaen. De slo Grasshopper som ligger på annenplass 4-0 på bortebane for to uker siden, og de er dermed 13 poeng foran nummer to på tabellen. Nå kan de konsentere seg om Europaligaen.

Basel kommer til å score. De har scoret i de siste 36 kampene, uansett turnering. Spørsmålet er om de klarer å holde tett bakover. Men: Basel har solid rutine fra denne typen kamper, og jeg tror det blir helt avgjørende.

Nå skal det samtidig sies at Basel har en god statistikk mot franske lag når de spiller på hjemmebane. De står med tre seire, to uavgjorte og ett tap. Denne sesongen har de imidlertid trøblet på hjemmebane. De står med 1-2-1 på St. Jakob-Park. Jeg tror de vil forsøke å bedre den statistikken torsdag kveld.

Basel mangler Jean-Paul Boëtius og Andraž Šporar, mens Davide Callà er usikker.

St. Etienne ggjør det bra i Ligue 1. Målet er å bli blant de fire beste. De spilte uavgjort på bortebane mot Marseille (1-1) i forrige serierunde. Det er et sterkt resultat, men jeg tror de får en enda tøffere oppgave i alpelandet.

St. Etienne har et veldig bra offensivt lag, og de har scoret i elleve av tolv kamper så langt i 2016. De har faktisk scoret i syv av syv bortekamper denne sesongen, og de har scoret i fem av fem bortekamper i Europa- Den statistikken er et lite varsko for Basel.  Den indikerer at det også kan være lurt å satse på at begge lagene scorer i denne matchen, men vi går ikke for det.

Frankmennene må klare seg uten Vincent Pajot som er supendert, i tillegg er Robert Berić og Pierre-Yves Polomat ute. Loïc Perrin og Benjamin Corgnet er usikre.

Med tanke på bortemålsregelen, så har jeg tro på at dette ender med en knapp hjemmeseier til Basel. Da tror jeg helst på 1-0 eller 2-1.

Jeg tviler på at det blir en ny målfest, i alle fall. Jeg går for hjemmeseier til 1,85 i odds, og satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2100.

Klikk her for å spille på Basel!

Her er vårt singeltips torsdag 25. februar:

Basel - Saint-Etienne 1,85 - 3,25 - 3,50 H

Total odds: 1,85