SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Benfica tar seg videre i Europa

Football Soccer - Benfica v Zenit St. Petersburg - Champions League - Luz stadium, Lisbon, Portugal - 16/02/16. Benfica's Jonas celebrates with team mates after scoring a goal against Zenit St. Petersburg. REUTERS/Hugo Correia

Football Soccer - Benfica v Zenit St. Petersburg - Champions League - Luz stadium, Lisbon, Portugal - 16/02/16. Benfica's Jonas celebrates with team mates after scoring a goal against Zenit St. Petersburg. REUTERS/Hugo Correia Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vårt oddstips fra Champions League denne onsdagen!

DEL

OddstippsEt fristende oddsprogram denne onsdagen, men mange gode kamper å tjene noen ekstra kroner på. Vi har sett oss ut en kamp fra Champions League og Ligue 1.

Spillsenteret har hatt en halvgod start på uken, hvor to av fem tips har gått inn. De to tipsene som har gått inn har til gjengjeld vært svært innbringende. Vi står derfor med pluss i boken.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Zenit St. Petersburg – Benfica B

Champions League, returoppgjør. Zenit og Benfica møtes bemerkelsesverdig ofte i Champions League. Disse lagene spiller aldri uavgjort mot hverandre, men deler broderlig på seierne.

Benfica har 1-0 å gå på fra hjemmemøtet for noen uker siden. Det betyr at Zenit må jage. Benfica er i fryktinngytende form, og har vunnet ni av sine siste ti kamper i hjemlig liga. Borteformen er også upåklagelig, med bare en uavgjort og ni seire, hvorav sju har kommet på rad. Benfica var i gruppe med Galatasaray, Atletico og Astana, og leverte noen sterke bortekamper hvor 2-1 seieren mot Atletico nok henger høyest. Benfica er ikke et lag å kimse med. De er undervurdert, men har et veldig bra mannskap med hurtige og tekniske spillere.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Zenit har penger, og for så vidt et bra mannskap, men har skuffet i hjemlig liga. De ligger på en 4.-plass, milevis unna ligaleder CSKA Moskva. Russerne var i gruppe med Valencia, Gent og Lyon, og tok seg relativt greit videre sammen med Gent. De vant borte mot Valencia og Lyon, men tapte i Belgia mot Gent. Hjemme på Petrovsky Stadium er de ubeseiret i Champions League.Den store svakheten til Zenit er vinterpausen i den russiske ligaen. De har bare spilt én kamp av betydning siden midten av desember. Det var det første oppgjøret mot Benfica i februar. I sammeperiode har portugiserne spilt 15 kamper.

Zenits form er ikke betryggende, med bare én seier på de siste seks kampene i alle turneringer. Stemningen er derfor ikke helt god, og det går mange rykter om manager André Villas-Boas, som kan få fyken hvert øyeblikk. Skulle de ryke i kveld er det ikke sikkert han har jobb så veldig mye lengre.

Sannsynlig laguttak Zenit: Lodygin – Anyukov, Lombaerts, Garay, Smolinikov – Witsel, Neto – Shatov, Danny, Hulk – Dzyuba.

Hjemmelaget mangler Domenico Criscito som ble utvist i det første oppgjøret. Javi Garcia må også sone på grunn av for mange gule kort. Faizulin, Malafeev og Ryazantsev må stå over på grunn av skade.

Sannsynlig laguttak Benfica: Cesar – Silvio, Nelsinho, Lindelof, Eliseu – Sanches, Samaris – Pizzi, Jonas, Gaitan – Mitroglou.

Benfica må klare seg uten Lisandro Lopez, Luisao, Andre Almeida Lubomir Fejsa og Nuno Santos som alle sliter med skade, og Jardel som er suspendert.

Som nevnt tidligere blir det alltid en vinner i disse oppgjørene. Denne gangen tror jeg det blir Benfica. Det murrer i St. Petersburg, og kampformen til laget er usikker, mens Benfica viser strålende form i hjemlig liga. At bortelaget i tillegg har en ledelse å gå på gir dem både en taktisk og psykologisk fordel. 100 kroner på Benfica-seier i kveld! Spillstopp er 1755.

Vårt tips:

Zenit – Benfica 1,85 – 3,35 – 3,60 B

Totalodds: 3,60