SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Betis får Real-bank

Real Madrids Gareth Bale feirer scoringen sin mot Sporting Gijon sammen med lagkameraten Toni Kroos (t.v.). Vår tipper mener de får mer å feire søndag.

Real Madrids Gareth Bale feirer scoringen sin mot Sporting Gijon sammen med lagkameraten Toni Kroos (t.v.). Vår tipper mener de får mer å feire søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenStorkamp i London på søndag. Et Chelsea som har fått sesongen ødelagt gjennom en opprivende høst under halvgale Jose Mourinho, har funnet tilbake til seg selv under mer normale Guus Hiddink. Men seriegull kan de se langt etter, og da blir den eneste erstatningen å ødelegge for gamle fiender. Eller i hvert fall bevise at de kunne hatt noe i toppen å gjøre, om det ikke var for den katastrofale sesongstarten.

Her er nettopp en slik sjanse til å vise at de duger, og jeg er slett ikke sikker på at Arsenal vinne på hjemmebane. Både Costa, Fabregas, Terry og Ivanovic viser muskler og tegn til form nå, og da kan et mer pinglete Gunners få trøbbel. Som de fikk det i høst, i en av få Chelsea-oppturer i første del av sesongen.

Costa sørget for å få Gabriel Paulista utvist, Chelsea tok poengene med 2-0, og Costa fikk senere karantene for sin elendige oppførsel. Sånt er på ingen måte glemt søndag ettermiddag!

I Spania skal Real Madrid vinne lett, de har fått en opptur under Zinedine Zidane. Og i bunn finner vi den kanskje sikreste kampen, for i Serie A er Juventus uslåelige om dagen!

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Arsenal - Chelsea  U(HB)

Spennende denne, for Chelsea er på en slags opptur. Og Arsenal har ikke vært like betryggende i det siste som de var for noen uker siden. Chelseas rutinerte stjerner vil garantert gå på med dødsforakt for å vise at de kan vinne mot serielederen og London-rivalen!

2. Real Betis - Real Madrid  B

I spansk toppdivisjon faller Betis mot bunnen etter 0-3-4 på de syv siste. De har heller ikke mer enn én hjemmeseier hele sesongen! Da er det enkelt å sette en B for Ronaldo & Co, som har hatt noen flotte kamper etter at Zidane overtok.

3. Espanyol - Villarreal  (U)B

Espanyol har bare vunnet én av de åtte siste i ligaen, og i tillegg blitt filleristet av byrival og hatobjekt Barcelona i cupen. Villareal er i storform med 6-1-0 på de syv siste. Men U-en kom sist, hjemme mot svake Betis, og Espanyol reiser seg en eller annen gang.

4. Real Zaragoza - Mirandes  H(U)

I Segunda har begge disse lagene sjansen til å klare playoff med en god vårsesong. Ingen av dem er særlig stabile eller klarer å sette sammen lange rekker uten tap. Og siden det er to poeng mellom dem, i Zaragozas favør, er det ganske greit å sette HU.

5. Osasuna - Llagostera  H

Osasuna har ikke tapt på fem kamper, mens Llagostera ikke har mer enn ett poeng på sine seks siste. Det plasserer dem fem poeng under streken, så du skal ha meget gode grunner om du vil bruke garderinger her!

6. Albacete - Gimnàstic de Tarragona  (U)B

Albacete har kommet seg tre poeng over streken med fire poeng på de tre siste. Og de vinner mer enn de taper hjemme (5-2-4). Tarragona er i andre enden, på 7. plass, men jeg tror ikke hjemmelaget er sjanseløse her. Tarragona har 3-4-4 borte, og er ustabile.

7. Tenerife - Numancia  H(U)

Tenerife har plassert seg midt i Segunda, de ser ut til å få en litt uspennende sesong uten sjanser til hverken det ene eller det andre. Ett poeng bak følger Numancia, som spiller mye uavgjort på bortebane. 

8. Elche - Ponferradina  H

Elche er bare fem poeng foran bortelaget, men i veldig mye bedre form enn Ponferradina. Elche har nemlig 3-3-0 på sine seks siste, mens Ponferradina har ett poeng på sine fem siste. Altså en grei H.

9. Schalke 04 - Werder Bremen  H

I Tyskland var Schalke inne i en lei trend, men nå har de snudd det med to seire på de tre siste. Vel mot de to bunnlagene Hannover og Hoffenheim, men det gjør uansett godt for selvtilliten. Werder Bremen er nummer tre fra bunnen, og har ikke vunnet på fem.

10. Reims - Saint-Etienne  B

I Frankrike hadde Reims en fin sesongstart, men så har alt gått skeis. De 13 siste har bare gitt én seier. Saint-Etienne er med i toppkampen bak latterlig suverene PSG, de ligger på 4. plass, fire poeng bak sølvet. Har variert en del i det siste, men likevel!

11. Lyon - Marseille  (U)B

Med nok et Lyon-tap sist, gikk Marseille forbi dem på tabellen. Bortelaget har ikke tapt på åtte kamper, og jeg tror ikke de gjør det her heller. Lyon må selvsagt reise seg en gang, men Marseille kommer med masse selvtillit.

12. Juventus - Roma  H

Her har vi det store formlaget i europeisk fotball. Juventus har ti strake seire i Serie A, og knuste Udinese 4-0 borte sist søndag. Roma har nettopp ansatt Luciano Spalletti etter sparkede Rudi Garcia, men det skal mer til enn en ny trener for å stoppe «Juve» nå!