SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Betis får trøbbel i Barcelona

Football Soccer - Real Betis v Atletico Madrid - Liga BBVA - Benito Villamarin - 22/11/2015 Atletico Madrid's Filipe Luis (back) and Real Betis' Joaquin Sanchez in action. Reuters/Marcelo del Pozo

Football Soccer - Real Betis v Atletico Madrid - Liga BBVA - Benito Villamarin - 22/11/2015 Atletico Madrid's Filipe Luis (back) and Real Betis' Joaquin Sanchez in action. Reuters/Marcelo del Pozo Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens singeltips!

DEL

OddstipsVi trafff blink med begge oddstipsene våre onsdag. Singeltipsene på Liverpool og Hertha Berlin gikk inn til henholdsvis 2,40 i odds og 1,70 i odds. På midtukekupongen endte vi dessverre opp med den sure nieren. Dermed ble det ingen premie på oss.

Etter to festdager på oddsen med drøssevis av interessante fotballkamper fra de største ligaene i Europa, er utvalget mer magert på torsdagens oddsprogram. Det er likevel noen godbiter fra spansk La Liga, engelsk Mesterskapsserie og nederlandsk cup.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong!

Espanyol - Real Betis

Spansk, La Liga. Tabellnaboer på henholdsvis 13.- og 14.-plass. Begge lagene har 28 poeng før torsdagens kamp. Espanyol viser flott form. De har vunnet de to siste kampene i La Liga, og ligger fire poeng foran Sporting Gijon som er under nedrykksstreken.

Katalanerne slo Deportivo La Coruna på hjemmebane og Sporting Gijon på bortebane, og de scoret fem mål på de to kampene.

Gerard Moreno vikarierte for Felipe Caicedo i Espanyol-angrepet mot Sporting, og han har scoret to ganger. Moreno vil sannsynligvis få sjansen fra start igjen fra start i denne kampen, selv om Caicedo er tilbake fra suspensjon.

De to seirene i de to siste kampene gjorde slutt på en svak periode for Barcelona-klubben. De hadde åtte kamper på rad uten seier før de slo Deportivo.

Trener Constantin Galca mangler forsvarsspilleren Anaitz Arbilla, keeper Giedrius Arlauskis og spissen Mamadou Sylla, mens Jose Canas  er usikker.

Sannsynlig Espanyol-lagoppstilling: Pau, Alvarez, Gonzalez, Duarte, Lopez, Diop, Sanchez, Burgui, Abraham, Asensio, Moreno

Betis har en brukbar bortestatistikk denne sesongen. De står med 4-4-5 på de 13 første bortekampene. Formen er også fin. De har fire kamper på rad uten tap.

Men det er likevel ingen grunn til å plassere pengene på dem i torsdagens kamp. Bare sjekk her:

  • De har trøbbel med å avgjøre jevne kamper, for tre av de siste fire kampene har endt med poengdeling.  De har faktisk kun vunnet én av de siste 13 kampene, og de har fire tap på de seks siste bortekampene.
     
  • Det største problemet til Betis denne sesongen har vært å score mål. De har kun scoret 21 gnager på 26 kamper. Det gjør dem til det laget som scorer minst i La Liga.
     
  • De har kun vunnet to av de siste ti kampene mot Espanyol på bortebane.

Trener Juan Merino må klare seg uten forsvarsspillerne Cristiano Piccini og Martin Montoya. I tillegg er midtbanespilleren Petros suspendert og forsvarsspilleren Heiko Westermann og midtbanespilleren Foued Kadir er begge tvilsomme.

Betis stiller trolig med denne startelleveren: Adan, Vargas, Gonzalez, Pezzella, Molinero, Musonda, N'Diaye, Ceballos, Joaquin, Molina, Castro

Espanyol har en god hjemmestatistikk mot Betis. De har kun tapt to av ti kamper, og de er ubeseiret i de fire siste matchene. Katalanerne har spilt på seg selvtillit i de to siste kampene, og de vet at de allerede har vunnet en gang mot Betis denne sesongen. De vant 3-1 i den omvendte kampen i Sevilla.

Jeg stoler på hjemmelaget til 1,95 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2025. 

Klikk her for å levere kupong med Espanyol-seier

Her er vårt singeltips torsdag 3. mars:

Espanyol - Real Betis 1,95 - 3,15 - 3,25 H

Total odds: 1,95