SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Blir 13 et ulykkestall for Chelsea?

Chelsea og Diego Costa har tolv kamper på rad i Premier League uten tap. De har blitt uslåelig etter at Guss Hiddink overtok i London-klubben.

Chelsea og Diego Costa har tolv kamper på rad i Premier League uten tap. De har blitt uslåelig etter at Guss Hiddink overtok i London-klubben. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LørdagskupongenSom vanlig på denne tiden av året er det en hel engelsk lørdagskupong. Det er kamper fra Premier League og Mesterskapserien.  Swansea, Derby, Ipswich, Manchester City, Chelsea og Newcastle er våre bankere på lørdagskupongen denne uken.

Bonuspotten har steget til 750 000 kroner, mens pausepotten kun er skarve 60 000 kroner denne lørdagen.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil!

1. Watford - Lei­ces­ter (U)B

Watford hadde sine sjanser, men røk til slutt for Manchester United onsdag. Men dette er et lag som har imponert som nyopprykket, og siden Leicester plundrer med å avgjøre kampene for tiden, slenger jeg på en U.

2. Man­ches­ter City - As­ton Villa H

Det må være mange år siden det var en like sikker kamp som denne på bongen! City er nødt til å vinne for å ikke bli hektet av i gullkampen, mens Villa har gitt helt opp. Og hvis det ikke er tilfelle, er forsvarsspillet deres uansett en skam på dette nivået.

3. Chelsea - Stoke H

Chelsea ligner mer og mer på seg selv, nå tar de også ettmålsseirene de overhodet ikke klarte å få inn i høst. Chelsea er ubeseiret i de siste tolv kampene. Stoke har en bra sesong, men borte mot Guus Hiddinks formsterke gjeng tror jeg de taper.

4. Everton - West Ham H(B)

Everton på sitt beste er en fest. Sist fikk de det altfor enkelt, da Villa som vanlig åpnet forsvaret og slapp dem til. Nå blir det verre, West Ham ødela for Spurs med en sterk seier  onsdag, og kan selvsagt vinne her også. Mye kommer an på dagsformen til Toffees.

Klikk her for å levere lørdagskupongen!

5. Southampton - Sunderland H(UB)

Southampton står nå med to strake tap, etter en flott periode før dette. Tapet mot Bournemouth i midtuken var ikke bra. Sunderland kjemper med nebb og klør, og rasker til seg poeng med ujevne mellomrom. Denne er vrien, kjører hel.

6. New­cast­le - Bournemouth H

Newcastle får det bare ikke til, onsdag ble det 0-1 for Stoke. Ligger nest sist, det er desperate tilstander i nord. Bournemouth tok en etterlengtet seier sist, og kan puste lettere med tanke på nedrykkskampen. Det kan kanskje Newcastle utnytte? Tar en råsjans!

7. Swan­sea - Norwich H

Swansea tok en imponerende og svært viktig borteseier over Arsenal i midtuken. Laget presterer ikke jevnt, men skal være for gode for nedrykkskamp. Der står Norwich, med begge beina i gjørmen. Jeg tror ikke det blir bedre etter denne, de sliter veldig i forsvar.

8. Pres­ton - Brigh­ton (U)B

Pres­ton had­de fire stra­ke sei­re før de tap­te for Car­diff sist. Men vei­en opp til play­off er bare fem po­eng lang, så de har selv­sagt ikke gitt opp. Brigh­ton er like bak di­rek­te opprykksplass, og har en­de­lig fun­net for­men igjen. Tror ikke de ta­per.

9. Der­by - Hud­ders­field H

Der­by har vært skikkelig rus­ke­te et­ter nytt­år, og det har sendt dem ut av kampen om di­rek­te opp­rykk – hvis da ikke noe opp­sikts­vek­ken­de skjer. Her får de be­søk av et lag som va­ri­e­rer vel­dig, men som har slitt litt med å sco­re mål i de sis­te kam­pe­ne. Der­for H.

10. Ips­wich - Not­ting­ham Forest H

Ips­wich fikk seg en­de­lig en sei­er sist, 1-0 bor­te over Hud­ders­field, et­ter tre sure ett­måls­tap. De er fire poeng bak playoff, og har alt å spille for. Det har ikke Forest, de er i ingenmannsland etter tre strake tap.

11. Reading - Fulham H(U)

Reading har hevet seg de siste kampene, to uavgjorte er fulgt opp med to seire. Fulham hadde noen fine resultater som tok dem vekk fra nedrykkskampen, før de i det siste har vært svake igjen. Ustabile lag, dette, begge spiller en del U.

12. Leeds - Bolton H(U)

Leeds gikk på en stjernesmell på bortebane mot Brighton sist, slapp inn fire mål på 20 minutter midt i 1. omgang, og tapte 0-4. Nå er motstanden en helt annen, men Bolton har neppe gitt opp. Hadde en fin periode, før de nå har hatt noen kjipe ettmålstap.