SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Borisov er bankers

BATE Borisovs Anri Khagush (i gult) kjemper med Athletic Bilbaos Markel Susaeta i mesterligakampen i desember i fjor. Vi tror hviterusserne blir for sterke for irske Dundalk tirsdag.

BATE Borisovs Anri Khagush (i gult) kjemper med Athletic Bilbaos Markel Susaeta i mesterligakampen i desember i fjor. Vi tror hviterusserne blir for sterke for irske Dundalk tirsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi tror hviterussisk seriemester slår irsk seriemester.

DEL

Oddstips onsdagVi kjører to kamper fra Mesterliga-kvalik i onsdagens oddstips.

BATE Borisov - Dundalk (0-1)  2,05  3,40  2,51  H

BATE Borisov begynner å bli en gjenganger i gruppespillet i Mesterligaen, og det forteller om kvalitet. Fire ganger siden 2008, senest sist vinter, har hviterusserne vært i Europas gjeveste selskap.

For tiden er de knusende overlegne i den pågående hviterussiske serien, på 14 kamper har de tolv seire og to uavgjorte.

I Irland er Dundalk like overlegne, de leder også stort. Og de vant serien i fjor. Men har du noen gang sett dem hevde seg i Europa? Nettopp. Det gjør dette til et fint spill!

Dinamo Zagreb - Fola Esch (0-2)  1,70  3,75  3,10  H

Dinamo Zagreb er et bra lag. Det er ikke Fola Esch fra Luxembourg. Men siden de er fra Luxembourg, får de sjansen til å kvalifisere seg for Mesterligaen når de vinner serien. Som de av og til gjør.

Både i forfjor og i fjor prøvde de. De scoret ikke ett eneste mål på IFK Göteborg i fjor, og i forfjor møtte de faktisk nettopp Dinamo Zagreb. Og tapte til sammen 0-6 over to kamper. I rest my case.

Oddstips onsdag:

BATE Borisov - Dundalk (0-1)  2,05  3,40  2,51  H

Dinamo Zagreb - Fola Esch (0-2)  1,70  3,75  3,10  H

Anbefalt innsats: 250 kr.