SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bortebane-trøbbel for moldenserne

Tommy Høiland (t.h) er blant spillerne som er ute for Molde som møter Sarpsborg på bortebane fredag kveld.

Tommy Høiland (t.h) er blant spillerne som er ute for Molde som møter Sarpsborg på bortebane fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ger er fredagens råtips!

DEL

ODDSTIPSFredagens oddsprogram er tynt. Det er kamper fra Irland og Island, i tillegg til eliteseriekampen mellom Sarpsborg 08 og Molde. Natt til lørdag er det kamper blant annet fra brasiliansk Serie A og amerikansk MLS.

Sarpsborg 08 - Molde

Norsk, eliteserie. Sarpsborg 08 har gjort en bra vår sesong. Laget ligger på niendeplass i eliteserien etter 14 serierunder, fem poeng bak Molde på femteplass.

I november i fjor feiret de «The Double» sammen i Molde. Så reiste assistent Geir Bakke til Sarpsborg, mens hovedtrener Tor Ole Skullerud ble igjen i Molde.

Claes Kronberg, Joachim Thomassen, Anders Trondsen, Tom Erik Breive, Kristoffer Tokstad og Sigurd Rosted var alle ute med skader i forrige serierunde. I tillegg sto Steffen Ernemann over med karantene, mens Martin Wiig fikk sine første ti minutter etter sitt skadeopphold.

Når sarpingene tar i mot Molde førstkommende fredag kveld, kan situasjonen være en annen. Martin Wiig er antakeligvis tilbake fra start. I tillegg kan Anders Trondsen og Kristoffer Tokstad også rekke fredagens kamp.

Claes Kronberg og Joachim Thomassen er definitivt ute mot Molde. Det samme gjelder Amin Askar, som må sone for tre gule kort.

Det er likevel verdt å merke seg at sarpingene har vunnet to av tre hjemmekamper mot Molde.

De regjerende seriemesterne har ikke vært like gode denne sesongen som sist sesong, og det er de svake resultatene på bortebane som gjør at de allerede ligger elleve poeng bak serieleder Rosenborg.

På syv bortekamper har de kun to seire. De er kommet mot lag fra nedre halvdel av tabellen. De har vunnet mot Bodø/Glimt (3-1) og Mjøndalen (3-0).

De har tapt mot Viking, Lillestrøm og Tromsøl, men de fikk seg en opptur i forrige serierunde da de klarte 1-1 borte mot Rosenborg.

Målvakt Ørjan Nyland er solgt og har spilt sin siste kamp for klubben, mens trener Tor Ole Skullerud har bekreftet at han gir seg etter sesongen. Både Vegard Forren og Tommy Høiland er suspendert i denne. Molde har stadig en sterk stall, men jeg tror de kan få problemer i Østfold i kveld.

Ja, jeg vet at sarpingene har tapt de tre siste hjemmekampene, men jeg stoler på magefølelsen her. Sarpsborg kan hamle opp med dette Molde-laget.

3,95 i odds for hjemmeseier synes jeg virker mest interessant. 1,75 på et Molde-lag som ikke har overbevist på bortebane frister ikke. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips fredag 3. juli:

Sarpsborg 08 - Molde 3,95 - 3,50 - 1,75 U

Total odds: 3.95