SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Borteseier til 2,85 i odds lokker

ULSTEINVIK 20150603.
3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds trener Sindre Eid slipper jubelen løs etter 1-0 seieren i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

ULSTEINVIK 20150603. 3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds trener Sindre Eid slipper jubelen løs etter 1-0 seieren i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagen oddsprogram byr blant annet på kamper fra norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg er det kamper fra alle de andre store ligaene i Europa. Det er kamper fra spansk La Liga, engelsk, Premier League, tysk Bundesliga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1.

Søndagskupongen: Nå avgjøres gullkampen!

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Follo - Hødd B

Norsk, 1. divisjon. Nedrykkstruede Follo tar i mot topplaget Hødd. Follo ligger kun to poeng over nedrykksstreken, mens Hødd, som ikke vant en eneste kamp i juni, har meldt seg på igjen i kampen om opprykk. Sunnmøringene ligger kun to poeng bak Kristiansund som innehar den andre direkte opprykksplassen.

Det er flere grunner til at jeg tror på borteseier til fin odds her:

 • Follo viser elendig form. De har kun én seier på de siste ni kampene. De slo Ranheim 3-0 hjemme i Ski 9. august. 
   
 • Vertene er et av ligaens svakeste hjemmelag. Ulsteinvik-laget står med 3-4-4 på de elleve første hjemmekampene og 13 poeng. Det er kun tre lag som har tatt færre poeng enn dem på hjemmebane.
   
 • Hødd har vunnet de to siste bortekampene. De slo nyopprykkede Jerv 1-0 i Grimstad, men enda mer imponerende var det at de vant 2-0 på bortebane mot opprykksjagende Sandnes Ulf.  
   
 • Sunnmøringene er faktisk et av de sterkeste bortelagene i ligaen. De har tatt 17 poeng på bortebane så langt. Statistikken viser 5-2-4. Det er bare Sogndal og Kristiansund som har vunnet flere bortekamper enn Hødd denne sesongen.
   

Det finnes selvsagt også grunner for å tippe motsatt av det jeg kommer til å gjøre. Blant annet at Follo gikk på et knepent tap mot serieleder Sogndal sist. De gikk opp i ledelsen tidlig i annen omgang, men sogndølene snudde kampen og vinnermålet kom i det 90. minutt på selvmål!

Av de åtte lagene som ligger øverst på tabellen er Hødd faktisk det laget som slipper inn mest mål, men de har holdt nullen i de to siste kampene.

Hødd har møtt Follo fire ganger i Ski, og de har aldri vunnet på bortebane mot Follo. Statistikken viser 0-2-2. Nå tror jeg den statistikken står for fall.

Begge lagene har mye å spille for. Folle kjemper for å unngå nedrykk, mens Hødd har for alvor med seg på i opprykkskampen etter tre seire på de fire siste kampene. Jeg tror Hødd har et bedre lag enn Follo. De er ikke avhengig av en matchvinner. Sunnmøringene har flere. Det er en fordel.

Jeg går for en litt vågal borteseier til fine 2,85 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1725.

Her er vårt råtips søndag 13. september:

Follo - Hødd 2,10 - 3,20 - 2,85 B

Total odds: 2,85