SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bournemouth får trøbbel i London

Bournemouth og Eddie Howe synker stadig nærmere nedrykksstreken. Vår oddstipper tror de får problemer mot Crystal Palace i London tirsdag kveld.

Bournemouth og Eddie Howe synker stadig nærmere nedrykksstreken. Vår oddstipper tror de får problemer mot Crystal Palace i London tirsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram er spekket med spennende spillobjekter fra engelsk fotball. Det er blant annet Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two på menyen.  I tillegg er det kamper fra Italia, Belgia og Frankrike. Det er også haugevis med ishockeykamper på programmet, blant annet NHL.

Oddstips 1: Kan Liverpool slå Leicester igjen?

Klikk her for å levere onsdagens Vikinglotto!

Crystal Palace - AFC Bournemouth H

Engelsk, Premier League. Crystal Palace har etter en flott start på sesongen ikke vunnet en ligakamp siden 19. desember, da de slo Stoke 2-1 på bortebane. The Eagles har seks kamper på rad uten seier i ligaen, og de har tapt de fire siste.

London-klubben kan trøste seg med at de er videre i FA-cupen, hvor de har slått ut Southampton og Stoke i de to siste rundene. I helgen vant Palace 1-0 mot Stoke på Selhurst Park. Seieren vil antakeligvis gi laget et løft. Det vil forhåpenligvis også nysignerte Adebayor, selv om jeg er litt usikker på akkurat det.

Også Joe Ledley, Yohan Cabaye og Dwight Gayle er tvilsomme til tirsdagens match mot Bournemouth. Manager Alan Pardew har en del utfordringer på skadefronten. Kwesi Appiah, Yannick Bolasie og Bakary Sako er nemlig definitivt ute.

For Bournemouth er tirsdagens match svært viktig i kampen for å overleve i Premier League. De ligger på 16.-plass, bare fire poeng over nedrykksstreken.

I forrige uke tok Bournemouth ett viktig poeng på bortebane mot nedrykksrival Sunderland. Manager Eddie Howe vet at han har en god mulighet til å ta poeng også på Selhurtst Park siden Palace har store skadeproblemer og at de er nede i en bølgedal sportslig.

Angriperen Benik Afobe, som kom fra Wolverhampton tidligere i januar, er usikker på grunn av en tåskade. Junior Stanislas, Callum Wilson, Tyrone Mings og Max Gradel er alle ute før kampen i London.

Jeg synes Palace viste lovende takter i helgens kamp mot Stoke, og jeg tror de kan følge opp cupseieren med å ta tre poeng i ligaen tirsdag kveld. Disse lagene spilte 0-0 i det omvendte møtet i desember. Jeg har ikke tro på at det blir noen målfest på Selhurst Park, men jeg tror at hjemmelaget kommer tilbake på vinnersporet mot et Bournemouth-lag som styrer mot nedrykk.

Hjemmeseier gir 2,15 i odds. Jeg satser 250 kroner, og spillestoppe er klokken 2055.

Her er vårt singeltips tirsdag 2. februar:

Crystal Palace - Bournemouth 2,15 - 3,20 - 2,95 H

Total odds: 2,15

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!