SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann skuffer ved feriestart

Vi mener det er en god ide å la Vadim Demidov bli i midtforsvaret hos Brann. Rødtrøyene er best bakover, Kristiansund er gjerrige, vi tror det blir U på Stadion mandag kveld!

Vi mener det er en god ide å la Vadim Demidov bli i midtforsvaret hos Brann. Rødtrøyene er best bakover, Kristiansund er gjerrige, vi tror det blir U på Stadion mandag kveld! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Best bakover - det blir U på Stadion!

DEL

OddstipsJa, vi vet det er bråkjekt å drive og spå U på oddsen, men det er faktisk en del som tyder på nettopp poengdeling på Stadion mandag. Og siden det skjer temmelig lite på oddsen sommerstid – med mindre du har full kontroll på sykling og tennis – så spår vi altså en litt kjip feriestart for Brann.

Oddstips mandag:

Brann - Kristiansund (S)  1,67  3,40  4,05  U

Brann har i de siste kampene vist seg solide bakover. Det ble ikke sluppet inn mål på 120 spilleminutter i cupen mot Sarpsborg, og det måtte et uoppmerksomt øyeblikk på dødball til for at Bærum fikk stanget inn et mål sist.

Sjekk tabellen i 1. divisjon her

Mot Bærum spilte rutinerte Vadim Demiov og Birsmar Acosta sammen i midtforsvaret. Begge disse to har byttet på å gå frem og spille midtbane i vår, men det er midtstoppere de er. Demidov kan kommunisere på spansk med nykommer Acosta - i det hele tatt er det mye som tyder på at det er en god ide å la de to fortsette sammen i midten bak. Bærum fikk i hvert fall ikke skapt stort i spill. Og kampen endte altså U.

Kristiansund er laget i OBOS som spiller de minst målrike kampene. Bare Sogndal har sluppet inn færre enn Kristiansunds 13 baklengs, men forover er det faktisk bare to lag (Hønefoss og Strømmen) som har scoret færre enn deres 18 rett vei.

Og de har tre uavgjorte på rad.

Gjerrigheten har gitt dem plass i playoff-sonen, men der er altså over halve divisjonen innblandet! Utrolig jevnt i 1. divisjon, og Brann og Kristiansund står begge med 21 poeng.

Et noe forsiktig bortelag, og et Brann som for tiden er mer solide bakover enn de er sprudlende forover, gjør at vi tar sjansen på å spille en U, til 3,40 i odds.

Oddstips mandag:

Brann - Kristiansund (S)  1,67  3,40  4,05  U

Anbefalt innsats: 100 kr.