SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann vinner ikke i Kristiansund

Ski  20150728.
OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann. Erik Huseklepp under 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Ski 20150728. OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann. Erik Huseklepp under 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram inneholder blant annet kamper fra norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg er det flere interessante kamper fra engelsk Premier League, italiensk Serie A og spansk La Liga.

Det er super-søndag i Premier League med Merseyside-derbyet mellom Everton og Liverpool tidlig på dagen, og storoppgjøret mellom Arsenal og Manchester United på ettermiddagen.

Søndagskupongen: Kan RBK gå på en smell på Sørlandet?

Spillsenteret: Bergenser vant 14 millioner i Lotto

Kristiansund BK - Brann U

Norsk, 1. divisjon. Opprykksduell. Sogndal har festet grepet om førsteplassen i 1. divisjon, og jeg tror de andre lagene kan glemme den. Kristiansund og Brann slåss om den andre direkte opprykksplassen.

Begge lagene har tatt 46 poeng på de 25 første seriekampene, men Kristiansund har bedre målforskjell enn Brann, men de har ikke mer enn ett plussmål mer enn rødtrøyene. Det ligger an til et drama uten like

Brann er ubeseiret i de siste tolv kampene, men Lars Arne Nilens menn har ikke overbevist på bortebane. De har spilt uavgjort i fire av de siste seks bortekampene, og de to seirene mot Strømmen (3-2) og Follo (1-0) har sittet langt inne.

Nå møter de et lag som i utgangspunktet er bedre enn både Strømmen og Follo, i alle fall om man ser på tabellen. Brann vant riktignok 2-1 mot Kristiansund på Stadion i juli. Den gangen ble Kristoffer Larsen den store helten med sine to scoringer.

Nå lukter Kristiansund på eliteserien, og jeg tror kampen på nordmøre blir tøff. Kristiansund spilte playoff sist sesong, men røk ut i kvartfinalen etter å ha tapt 0-2 på hjemmebane mot Bærum.

Kristiansund har spilt syv hjemmekamper på rad uten tap, men det er verdt å merke seg at tre av kampene har endt uavgjort og de øvrige fire seire har vært knappe. De har i det hele tatt ikke vært spesielt imponerende på hjemmebane. Hjemmestatistikken viser 5-6-2. Tapene har kommet mot Åsane (0-1) og Bærum (0-1).

Jeg tror denne kampen blir jevn. For meg sto det mellom U og B, men landet til slutt på uavgjort. Brann har tatt med seg poeng i alle bortekampene med Lars Arne Nilsen på trenerbenken, men de har ikke overbevist spillemessig. Spørsmålet er hvordan de takler alvoret som ligger som en tjukk skodde over denne kampen.

Sivert Heltne Nilsen er borte grunnet karantene. Eirik Birkelund er frisk igjen etter forkjølelse og tar hans plass i troppen. Etter å ha spilt en god kamp i onsdagens Uefa Youth League-kamp for Branns juniorer, er Fredrik P. Knudsen med i troppen igjen for første gang på lenge. Alejandro Castro er ute.

Brann er laget som spiller mest uavgjort på bortebane i 1. divisjon. De har delt poengene i syv av 13 bortekamper så langt denne sesongen. Jeg tror også denne kampen kan ende med poengdeling.

Uavgjort gir 3,10 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1525.

Her er vårt råtips søndag 4. oktober:

Kristiansund BK - Brann 2,60 - 3,10 - 2,40 U

Total odds: 3,10