SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bryter Sassuolos hjemmestatistikk

Vår oddstipper tror at Paulo Sousa og Fiorentina vinner på bortebane mot Sassuolo i kveld.

Vår oddstipper tror at Paulo Sousa og Fiorentina vinner på bortebane mot Sassuolo i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsPå mandagens langoddsprogram er det en rekke spennende objekter. Det er blant annet toppkamper fra italiensk Serie A, Mesterskapsserien fra England og flere kamper fra russisk Premier League og divers andre interessante fotballkamper fra andre europeiske ligaer.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Sassuolo vs Fiorentina B

Italiensk, Serie A. Fiorentina reiser til Stadio Citta del Tricolore i håp om å ta over tabelltoppen i Serie A, men å slå Sassuolo på hjemmebane er lettere sagt enn gjort.

Sassuolo har vært bunnsolide på hjemmebane denne sesongen, hvor de har 4-2-0 før Fiorentina kommer på besøk. De har blant annet slått både Juventus (0-1) og Napoli (1-2) på hjemmebane denne sesongen. På bortebane har de ikke tatt like mange poeng.

Men hvis det er et lag som kan ødelegge hjemmestatistikken til Sassuolo, så er det Fiorentina. De har to ganger møtt Sassuolo på Stadio Citta del Tricolore, og de har vunnet begge gangene. Sist sesong vant Fiorentina 3-1, og i 2013 vant de 1-0.

Sassuolo ligger på syvendeplass i Serie A, seks poeng bak Fiorentina. De kan klatre opp til femteplass med seier i mandagens kamp, men jeg har ikke den store troen på hjemmelaget i denne matchen.

Simone Zaza, som var nest mestscorende i klubben i fjor med elleve mål, forlot klubben i sommerens overgangsvindu. Han gikk til Juventus, men Floro Flores og Defrel er i stand til lage problemer for gjestene fra Firenze.

Men vertene mangler den viktige angriperen Berardi. Fjorårets toppscorer er suspendert. Heller ikke Terranova og Antei both rekker kampen mot Fiorentina.

Sannsynlig-Sassuolo-lag (4-3-3): Consigli – Vrsajko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Missiroli, Magnanelli, Duncan – Politano, Defrel, Floro Flores.

Til de av dere som følger med på oddstipsene våre , så husker dere gjerne at jeg tippet på Fiorentina i forrige uke uten å treffe. Jeg hadde dem borte mot Basel i Europaligaen. Italienerne ledet tidlig 2-0, men et rødt kort gjorde at de måtte spille med ti mann i 64 minutter. Det ble blytung. Sveitserne kjempet seg tilbake, og kampen endte 2-2.

Men The Viola har vært gode denne sesongen. De er langt på vei klare for avansement i Europaligaen, og de ligger på annenplass i Serie A. De kan klatre til topps i ligaen om Inter og Napoli deler poengene når de møtes i Sør-Italia senere mandag kveld.

Paulo Sousa har gjort en god jobb etter at han kom til Stadio Artemio Franchi , og jeg tror Fiorentina kan være med å kjempe om the Scudetto denne sesongen. Dersom de skal gå til topps, så må de vinne mot lag som Sassuolo.

Jakub Kuba Blaszczykowski er fortsatt skadet, men de har ingen andre skader i Fiorentina-leiren. Roncaglia fikk rødt kort mot Basel, men han kan spille i Serie A likevel.

Fiorentina stiller trolig med denne startelleveren (3-4-2-1): Tatarusanu – Roncaglia, Rodriguez, Astori – Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso – Valero – Ilicic, Kalinic.

Fiorentina har vært bedre hjemme enn borte denne sesongen, men de er likevel ligaens nest beste bortelag. De har fire seire og to tap. De er også det laget som har sluppet inn nest minst mål på bortebane. Det gjør at jeg mener de bør ha en god mulighet til å ta alle tre poengene her. Nikola Kalinic er inne i sin beste sesong noen sinne, og han kommer til å spille på topp for Fiorentina i denne matchen. Samtidig mangler hjemmelaget en av sine nøkkelspillere. Det vil svekke dem.

Jeg går for en borteseier her til 2,00 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 30. november:

Sassuolo - Fiorentina 3,20 - 3,10 - 2,00 B

Total odds: 2,00