SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Buffalo skal få kjørt seg i Florida

Vår oddstipper tror at Buffalo Sabres og Eric Cornel går på trynet i Florida i natt.

Vår oddstipper tror at Buffalo Sabres og Eric Cornel går på trynet i Florida i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

OddstipsDet er ishockey som dominerer torsdagens langoddsprogram. Det er kamper fra Sverige, Norge, Finland, KHL og natt til fredag spilles det flere kamper i NHL.

Florida Panthers - Buffalo Sabres H

Amerikansk, NHL. Florida Panthers har fått en fin start på sesongen. De står med to seire og ett tap på de tre første kampene. De har kun spilt én hjemmekamp så langt, og i den kampen knuste de Philadelphia hele 7-1.

Jeg tror Florida Panthers er ubeseiret på hjemmebane også etter sin andre hjemmekamp, og at de tar sin tredje seier for sesongen.

Laget fra The Sunshine State scorer i snitt 3,7 mål per kamp, og de scorer på knappe 19 prosent av overtallsperiodene sine. 

Fart og scoringer fra kantene har vært mangelvare hos Panthers, men Reilly Smith som kom fra Boston Bruins har vist seg som en fin tilvekst i Florida-laget. Han har scoret to ganger på de tre første kampene.Det er like mange mål som veteranen Jaromir Jagr. 42-åringen plukket 18 poeng på 20 kamper sist sesong. Det var imponerende, og han har startet godt denne sesongen også med to mål på de tre første matchene. Han er også en viktig mann i garderoben som skaper trygghet og entusiasme rundt seg.

Florida har vært gode defensivt. De har kun sluppet inn ett mål i snitt på de tre første kampene, og de har vist fantastisk disiplin i undertall.

Samtidig har målvaktene hos Florida vist klassespill. Al Montoya har bare tillatt ett mål på 23 skudd, og Roberto Luongo har bare sluppet inn to mål på 72 skudd.

Florida har vært en vrien motstander for Buffalo. De har tapt fire av de siste fem kampene mot Panthers.

Buffalo var svake sist sesong, ja, de var faktisk det dårligste laget i NHL. De kom seg ikke til sluttspillet sist sesong, og jeg tror heller ikke at de kommer til sluttspillet denne sesongen.

De har spilt tre hjemmekamper så langt denne sesongen. De tapte de to første mot henholdsvis Ottawa og Tampa Bay, og i forrige kamp slo de Colombus. Det gjør at de i alle fall har med seg litt selvtillit når de drar sørover. Jeg tror likevel ikke det er nok.

Florida skal være et bedre lag, og de er ventet å kunne havne blant de tre beste i Atlantic Division. Da må de vinner kamper som denne, og det tror jeg de klarer.

Buffalo har slitt defensivt. De har sluppet inn tre mål i snitt i de siste kampene. Keeper Robin Lehner har sluppet inn ett mål på tolv skudd, mens Chad Johnson har latt syv pucker gå forbi seg på 64 skudd. Keeperkampen kan avgjøre denne kampen.

Jeg stoler på vertene. 1,75 i odds er ikke all verden, men vi gjør det til vårt singelspill. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 0125.

Her er vårt singeltips torsdag 15. oktober:

Florida Panthers - Buffalo Sabres 1,75 - 3,75 - 3,20 H

Total odds: 1,75