SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley jakter opprykk til Premier League

Vår oddstipper satser pengene på Burnley og Scott Arfield i mandagens

Vår oddstipper satser pengene på Burnley og Scott Arfield i mandagens Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra spansk La Liga, fransk Ligue 2, italiensk Serie B og engelsk Mesterskapserie. Det er også ishockey fra KHL, svensk HockeyAllsvenskan og NHL. Håndball-EM ruller også videre, og Norges håndballherrer møter mandag kveld Makedonia.  Oddsen er lav på Norge, så vi har holdt oss unna den. Det er likevel flere godbiter på oddsprogrammet. 

Spillsenter: Bergenser vant 37,9 millioner

Burnley - Derby County H

Engelsk, Mesterskapserie. Opprykksduellen. Burnley er virkelig i slag. De er ubeseiret i de fem siste kampene, og de har vunnet fire av dem. Målforskjellen er formidable 14-2!

Burnley var i London og møtte Brentford i forrige serierunde. Den tidligere Brentford-spissen Andre Gray har har scoret fire mål på de fem siste kampene, men han kom ikke på scoringslisten på Griffin Park. Det gjorde derimot Scott Arfield, George Boyd og Joey Barton.

Mandag kveld kommer tabellnabo Derby på besøk. The Rams var før sesongen regnet som den store opprykksfavoritten, men de ligger kun ett poeng foran Burnley før kvelden oppgjør.

Derby fikk seg en skikkelig på trynet i forrige serierunde da de tapte hele 0-3 hjemme på Pride Park mot Birmingham. Det var Derbys første hjemmetap siden august.

Derby er inne i en dårlig periode, og har nå fire kamper på rad uten seier i ligaen. De ligger likevel på fjerdeplass med 49 poeng. På bortebane har de 6-5-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Middlesbrough og Nottingham Forest.

Jeg stoler ikke helt på Derby slik formen deres er om dagen. Jeg stror de skal få kjørt seg mot et Burnley-mannskap som har spilt på seg selvtillit de siste ukene.

Burnley virker sterke. Historisk sett har de også hatt et godt tak på Derby. De har elleve kamper på rad uten tap mot Derby, hvorav åtte av dem er vunnet. Det er også tolv år siden de siste tapte hjemme på Turf Moor mot Derby. Det var i oktober 2004. Det er verdt å merke seg at Burnley ikke har sluppet inn mål mot Derby i de fire siste kampene lagene har møttes.

Jeg stoler på Burnely i kveld. Det virker som de er skikkelig i dytten. 2,40 for hjemmeseier er bra! Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040. Klikk her for å levere singeltipset på Burnley!

Her er vårt singeltips mandag 25. januar:

Burnley - Derby County 2,40 - 3,10 - 2,50 H

Total odds: 2,40