SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley skal tilbake til Premier League

BAs oddstipper satser på at Burnley og Matthew Taylor vinner fredagens bortekamp mot Brentford.

BAs oddstipper satser på at Burnley og Matthew Taylor vinner fredagens bortekamp mot Brentford. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsFredagens langoddsprogram byr på en rekke ishockeykamper fra blant annet Tsjekkia, Tyskland, Sveits, Finland og Østerrike, i tillegg er det fotball fra fransk Ligue 2 og fransk Ligue 1, belgisk toppserie og engelsk Mesterskapserie. Det er i det hele tatt litt av hvert å velge i.

Lørdagskupongen: Et lite håp for Villa?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Brentford - Burnley B

Engelsk, Mesterskapserie. Brentford har fått en forferdelig start på det nye året. De tapte 1-2 mot Birmingham på bortebane i årets første kamp. Deretter røk de ut av FA-cupen etter å ha tapt 0-1 mot Walsall. 

På tirsdag gikk de på sesongens tredje strake tap. Brentford tapte 0-1 mot serieleder Middlesbrough etter et selvmål av David Button. Nå har Brentford to strake 0-1 tap på hjemmebane, og ingen scoringer på de tre siste på eget gress.

Før fredagens match ligger Brentford på ellevteplass med 35 poeng, og opp til play-off skiller det nå åtte poeng. De bør ikke tape mer terreng i forhold til lagene foran dem på tabellen. Da tror jeg løpet er kjørt i forhold til å spille playoff.

Det er ikke helt lett å bli klok på London-klubben for oss som tipper. De står nemlig med 6-2-5 på hjemmebane denne sesongen, men bare to av de åtte siste ligakampene på Griffin Park har endt med tap.

Burnley på sin side viser kjempeform. Etter 0-3-tapet mot Hull på Boxing Day, har Burnley vunnet tre kamper og spilt én uavgjort. De er videre i FA-cupen, og de har klatret på tabellen i Mesterskapsserien.

Tirsdag dro de til Stadium:MK. MK Dons hadde en rekke brukbare resultater før Burnley kom på besøk, men på tirsdag fikk laget bank. Burnley valset over den nyopprykkede klubben, og de slo MK Dons hele 5-0. Det var MK Dons største ligatap siden de tapte 0-5 mot Carlisle i League One i februar 2010!

Burnley har 45 poeng og ligger på en fjerdeplass på tabellen. Det er fem poeng opp til en direkte opprykksplass. På bortebane har de spilt mye uavgjort denne sesongen. Hele seks av 13 bortekamper har endt med poengdeling, men kun tre har endt med tap.

Jeg mener det er en ganske åpen kamp. Brentford har hjemmebanefordelen, men Burnley virker å være i best form. De har vist flotte prestasjoner i de siste kampene, og det gjør at jeg holder en knapp på bortelaget.

2,65 i odds for borteseier er greit. Jeg satser 100 kroner på Burnley, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 15. januar:

Brentford - Burnley 2,30 - 3,05 - 2,65 B

Total odds: 2,65