SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

By Rise har fått skikk på Ranheim

Oslo  20131124.
NM-fotball, cupfinale menn 2013: Tidligere RBK-keeper Ola By Rise på tribunen før cupfinalen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Ullevaal stadion søndag ettermiddag. Molde vant kampen 4-2.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Oslo 20131124. NM-fotball, cupfinale menn 2013: Tidligere RBK-keeper Ola By Rise på tribunen før cupfinalen i fotball mellom Molde og Rosenborg på Ullevaal stadion søndag ettermiddag. Molde vant kampen 4-2. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SØNDAGSKUPONGENSøndagskupongen består av kamper fra Tippeligaen, 1. divisjon og én kamp fra 2. divisjon. På søndagsbongen har vi Glimt, Rosenborg, Hødd, Vindbjart, Ranheim og Strømmen.  

Innleveringsfrist søndag klokken 1755.

Oddstips: Fulltreff på oddstipset vårt i går. I dag satser vi pengene på Liverpool!

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Odd – Molde HU

Odd er i siget. De har vunnet fire av de fem siste kampene. Slo Mjøndalen hele 6–3 i forrige serierunde. Molde på sin side har kun én seier på de seks siste kampene. Tapte overraskende 1–2 hjemme mot Glimt i forrige seriekamp. Odd vant det omvendte oppgjøret 2–1.

2. Bodø/Glimt – Start H

Etter en elendig start på sesongen har Glimt virkelig fått opp dampen. Nå står nordlendingene med fem strake seire. På Aspmyra har de blant annet vunnet mot serieleder Rosenborg (1-0). Start er ute av form. Står med tre tap på rad. De har kun én borteseier!

3. Haugesund – Aalesund UB

FK Haugesund har hatt en dårlig sesong, men de vant rogalandsderby mot formsterke Viking forrige helg. Aalesund slo Start 2–0 på hjemmebane. De har hentet inn Magne Hoseth og Bjørn Helge Riise. AaFK er svake borte, mens FKH er svake hjemme. Vrien.

4. Lillestrøm – Rosenborg B

Lillestrøm-trener Runar Kristinsson har en plan for å slå RBK, men jeg tviler på at han får det til. RBK er virkelig i støtet. Trønderne er det beste bortelaget i eliteserien, og de er ubeseiret mot LSK i de 14 siste kampene. RBK har vunnet de fem siste mot LSK. Solid B!

5. Strømsgodset – Stabæk HUB

Godset er i kjempeform. De har kun ett tap på de syv siste seriekampene, men de spilte en tøff Europaliga-kamp torsdag. Det kan ha tatt på kreftene. Stabæk rundspilte VIF i forrige serierunde og vant 2–0. Stabæk vant det omvendte oppgjøret 3–2. Helgardering!

6. Bærum – Strømmen B

Bærum har falt helt sammen. De har kun tatt ett poeng på de siste seks kampene. Nå har de kun fire poeng ned til Levanger som ligger under nedrykksstreken. Strømmen derimot viser flott form. De har to seire og én uavgjort på de tre siste. De ligger nå på playoffplass.

7. Follo – Ranheim B

Ola By Rise har fått fart på Ranheim etter at han overtok som trener. Etter kun én seier på de ti første kampene, er trønderne ubeseiret på de syv siste kampene. De snudde 0–2 til 3–2 mot serieleder Sogndal sist. Follo har bare én seier på de siete åtte kampene.

8. Hønefoss BK – Nest-Sotra  UB

Nedrykksoppgjør. Hønefoss sliter både sportslig og økonomisk. De ligger helt sist i 1. divisjon med kun 13 poeng. Nest ligger poenget foran ringerikingene, men formkurven viser en fin stigning. De har hentet forsterkninger og har kun ett tap på de seks siste kampene.

9. Kristiansund BK – Fredrikstad UB

Kristiansund er helt ute av form. De har kun én seier på de siste seks kampene. De spiller mye uavgjor på hjemmebane. Hele fem av ni hjemmekamper har endt med poengdeling. FFK har forsterket laget på papiret, men det har ennå ikke gitt resultater på banen.

10. Levanger – Jerv UB

Levanger har tatt tolv av 17 poeng på hjemmebane, men de får det tøft her. Jerv er uavgjortspesialisten i 1. divisjon. Hele ni av 17 kamper har endt uavgjort. På bortebane har de kun én seier så langt. De slo trønderne 4–2 i Grimstad. Tror ikke de taper denne.

11. Åsane – Hødd B

Etter en svak periode i månedsskifte mai-juni, har Hødd meldt seg på i opprykkskampen igjen. De er ubeseiret i de fire siste kampene, men de har ikke vunnet borte siden 25. mai. Åsane har kun én seier på de siste elleve kampene. Sørry, men det lukter nedrykk.

12. Arendal–Vindbjart B

Arendal var ventet å kjempe i opprykkskampen, men Knut Tørum sitt lag har ikke innfridd. De er uten seier i de fem siste kampene. Vindbjart har lånt ut Daniel Aase til Start, men det virker ikke som laget er svekket av den grunn. De vant 8–3 mot Fana sist.