SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Cardiff er Leeds marerittmotstander

Patrick Van Aanholt (L) of Sunderland challenges Luke Murphy of Leeds United during their FA Cup third round soccer match at the Stadium of Light in Sunderland, northern England, January 4, 2015.     REUTERS/Andrew Yates (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER)

Patrick Van Aanholt (L) of Sunderland challenges Luke Murphy of Leeds United during their FA Cup third round soccer match at the Stadium of Light in Sunderland, northern England, January 4, 2015. REUTERS/Andrew Yates (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips på oddsen!

DEL

Oddstips ODDSTIPSOddstips Et finfint oddprogram denne tirsdagen, med full runde i den engelske mesterskapsserien, omkamper i FA Cupen og returoppgjør i Champions League.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Spillsenteret: Kunst høy odds på Hull-seier

Cardiff - Leeds H

England, Mesterskapsserien. Et spennende møte mellom to lag som drømmer om Premier League spill når Cardiff tar imot Leeds.

Cardiff har fått ferten av opprykk, og ligger på en 7.-plass når elleve kamper gjenstår av seriespillet. Bare en dårligere målforskjell gjør at de ikke innehar én av de fire playoff-plassene. Leeds derimot ligger håpløst til på en 16.-plass, bare seks poeng unna nedrykksstreken. Luken opp til playoff er på 14 poeng.

Waliserne, med eier Vincent Tan i spissen, har ikke lagt skjul på ambisjonene om å rykke opp. Det så lenge stygt ut, men en fin formkurve etter nyttår har ført laget tilbake i kampen om kvalifiseringsspill til Premier League. Cardiff står med to seire på rad, og har bare tapt to av sine siste ti kamper. Hjemmestatistikken er bra, og de har ikke tapt i Wales siden midten av september. Da var det Hull som stakk av med alle poengene. Noen uavgjortkamper på eget gress har det vært, men alt i alt er Cardiff et bra hjemmelag, med 9-7-1 å vise til.

Kaos-klubben Leeds er også en klubb som i mange år har drømt om spill i Premier League, men som egentlig aldri har vært i nærheten. Eier Massimo Cellino er kontroversiell og uforutsigbar, og har virkelig levd opp til kallenavnet "trener-spiseren". Den nye treneren Steve Evans har som sine forgjengere heller ikke klart å få det sportslige på rett kjøl, noe fire seire på de siste 15 kampene er håndfaste bevis på. Leeds har spilt mye uavgjort på bortebane, men taper som regel mot de øverste lagene. De har tapt tre av sine fire siste på fremmed gress, og har ikke vunnet på borteplan siden midten av desember.

Innbyrdes er det Cardiff som har kommet klart best ut av disse oppgjørene. Lagene har møttes 23 ganger, og bare én gang har Leeds vunnet. Det var i fjor høst hjemme på Elland Road. Cardiff har vunnet 16 av oppgjørene, og seks har endt uavgjort.

Begge lagene har få skadeproblemer. Cardiff må kanskje klare seg uten Fabio, mens Leeds må klare seg uten toppscorer Chris Wood.

Sannsynlig lagoppstilling Cardiff: Marshall - Peltier, Manga, Connolly, Malone - Lawrence, O'Keefe, Ralls, Whittingham - Pilkington - Immers.

Sannsynlig lagoppstilling Leeds: Silvestri - Taylor, Bellusci, Bamba, Berardi - Carayol, Diagouraga, Cook, Dallas - Doukara, Antenucci.

Den gode formen og den sterke hjemmestatistikken tror jeg avgjør denne kampen. Jeg setter 250 kroner på Cardiff-seier. Spillstopp er 2040.

Vårt tips:

Cardiff - Leeds 1,80 - 3,20 - 3,70 H

Totalodds: 1,80