SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Cardiff er sterke på hjemmebane

Vår oddstipper tror Cardiff City og Peter Whittinghamvinner kveldens kamp mot Bristol City.

Vår oddstipper tror Cardiff City og Peter Whittinghamvinner kveldens kamp mot Bristol City. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsEtter en elendig uke, traff vi i går på singeltipset på Napoli til 1,75 i odds. Innsatsen var 250 kroner. I tillegg fikk vi ti rette på søndagskupongen.

På mandagens oddsprogram er det flere godbiter. Det er kamper fra engelsk mesterskapserie, spansk La Liga, Allsvenskan og dansk Superliga. Det er også ishockey fra Østerrike, Sverige og KHL. Dessuten spilles det kamper i NHL natt til tirsdag.

Cardiff City - Bristol City H

Engelsk, Mesterskapserie. Cardiff er ubeseiret i de fire siste kampene og ligger på åttendeplass før mandagens kamp mot Bristol City.

Waliserne trenger tre poeng for å henge med i kampen om en playoffplass. Cardiff har tatt 20 poeng på de tolv første kampene, og det er fire poeng opp til Birmingham, Derby og Middlesbrough som holder de tre siste playoffplassene. Dersom de henger med i playoffkampen, så vil muligens Cardiff-eier Vincent Tan spytte inn penger til spillerkjøp i overgangsvinduet i januar.

Med Russell Slade som manager har Cardiff tatt mer poeng hjemme enn borte, og de har vunnet fire av de fem siste kampene hjemme på Cardiff City Stadium.

Bristol City skal få det tøft i Wales. Det nyopprykkede laget har klatret over nedrykksstreken etter en vanskelig start på sesongen. Bristol City hadde tre kamper på rad uten tap før de i forrige serierunde tapte 1-2 mot serieleder Brighton.

De har trøblet på bortebane. De har nemlig kun vunnet én av de seks første bortekampene. Til sammenligning har Cardiff kun tapt én av de seks hjemmekampene sine.

Etter en imponerende 1-0-seier på hjemmebane mot M'boro i forrige serierunde, vil neppe Slade gjøre store endringer på Cardiff-laget.

Waliserne må klare seg uten toppscorer Kenwyne Jones som er skadet. Det betyr at Alex Revell antakeligvis får sjansen på topp.

Cardiff stiller sannsynligvis med denne startelleveren: Marshall; Peltier, Morrison, Connolly, Fabio; Dikgacoi, Gunnarsson, Whittingham; Noone, Revell, Mason.

Aaron Wilbraham og Jonathan Kodjia er angriperparet hos Bristol City som skal forsøke å senke Cardiff i denne kampen, men jeg tror de får en vanskelig oppgave.

Trolig Bristol-lagoppstilling: Fielding; Bennett, Ayling, Flint, Baker, Williams; Smith, Pack, Freeman; Wilbraham, Kodjia.

Dette er det første møtet på over to og et halvt år mellom disse to lagene. Sist de møttes var i 2012-2013-sesongen, da var det hjemmelaget som vant begge gangene.  Cardiff har vunnet seks av de siste åtte kampene mot Bristol City, og Cardiff har vunnet samtlige fire hjemmekampene.

Jeg tror Cardiff er på rett vei, og at de vinner denne kampen greit. Synes 2,10 i odds på waliserne er god odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips mandag 26. oktober:

Cardiff City - Bristol City 2,10 - 3,05 - 3,00 H

Total odds: 2,10