SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea får kjørt seg på Emirates

Football - Chelsea - Jose Mourinho Press Conference - Chelsea Training Ground - 14/8/15
Chelsea manager Jose Mourinho during the press conference
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
Livepic

Football - Chelsea - Jose Mourinho Press Conference - Chelsea Training Ground - 14/8/15 Chelsea manager Jose Mourinho during the press conference Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSVi traff kun på ett av tre oddstips lørdag. Singeltipset vårt på Swansea gikk inn til 1,85 i odds. Vår innsats var 100 kroner, men det ble likevel minustall i lørdagsregnskapet vårt siden de to øvrige tipsene våre ikke gikk inn.

Søndagens oddsprogram inneholder flere godbiter. Det er blant annet kamper fra norsk eliteserie og 1. divijson, i tillegg er det kamper fra tysk Bundesliga, fransk Ligue 2 og engelsk Premier League. Høydepunktet for mange søndag er nok storkampen mellom Manchester City og Chelsea.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Manchester City - Chelsea H

Engelsk, Premier League. Tidlig toppkamp mellom to av gigantene i Premier League. City spiller sin første hjemmekamp denne sesongen mot de regjerende seriemesterne.

City startet sesongen med en overbevisende 3-0-seier mot West Bromwich på The Hawthorns. Pellegrini's menn kontrollerte kampen fra start til slutt. Seieren var fortjent, og den kunne faktisk vært enda større. Yaya Toure scoret to mål, mens stopperen Vincent Kompany scoret ett.

Yaya Toure og David Silva spilte fantastisk i serieåpningen. City med og uten Toure er to vidt forskjellige lag. Manchester-klubben er avhengig av den storvokste ivorianeren.

Den argentinske superspissen Sergio Aguero startet på benken for City sist, men det er ventet at han kommer til å stå i startoppstillingen mot Chelsea. Han har scoret to mål og hatt to målgivende pasninger mot Chelsea de fire siste sesongene.

Nysignerte Fabian Delph er ute med skade. Det samme gjelder Fernando. Yaya Toure er klar til kamp, mens  forsvarsspilleren Gael Clichy må testes før kampen om han kan spille.

 • De siste seks årene har Manchester City hatt et godt tak på Chelsea hjemme på Etihad. Chelsea har kun vunnet én av de siste bortekampene mot de himmelblå. De øvrige syv kampene har endt med seks City-seire og én uavgjort.
   
 • City har kun tapt fem kamper hjemme på Etihad de fire siste sesongene. Det er bare Chelsea som har færre hjemmetap de tre siste sesongene enn Manchester-laget. 
   
 • Chelsea taper sjelden mot topp fire-lagene på bortebane. Chelsea spilte uavgjort mot alle de tre andre topp fire-lagene sist sesong. I 2013/2014-sesongen hadde de to seire og en uavgjort mot topp fire-lagene, og i 2012/2013-sesongen hadde de en seier, en uavgjort og ett tap mot topp fire-lagene. Tapet kom mot nettopp City.
   
 • Chelsea-målvakten Thibaut Courtois fikk rødt kort etter 53 minutter. Det resultaterte i et straffespark som Swansea satte i mål, og de sjokkerte like etter med å utligne til 2-2. Courtois er en viktig spiller hos Stamford Brigde-laget. Asmir Begovic holder ikke samme nivå.
   
 • Chelsea har fått en svak start på sesopngen. De tapte Community Shield-matchen mot Arsenal 1-0, og i første serierunde skuffet de stort med å bare klare 2-2 mot Swansea hjemme på Stamford Brigde.

Chelsea-manager Jose Mourinho har stjålet overskriftene i britiske aviser denne uken etter at han ga en person i den medisinske staben sparken. Det spørs hvordan all støyen rundt laget har påvirket spillerne.

Jeg antar at vi vil se et Chelsea-mannskap som vil være forsiktig i hva de enn foretar seg fremover på banen. De vil sannsynligvis forsøke å kontre med kjappe Hazard og Willian når City gjør feil. At Courtois er ute vil være merkbart for Chelsea. Asmir Begovic er ikke en like god keeper.

Jeg mener City fortsetter den gode trenden mot Chelsea på hjemmebane søndag ettermiddag. Seier til de himmelblå gir 2,05 i odds. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt singeltips søndag 16. august:

Manchester City - Chelsea 2,05 - 3,25 - 3,15 H

Total odds: 2,05