SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea har funnet formen

Vår tippeekspert mener at Chelsea og Kurt Zouma endelig har funnet formen. Da vinner de på bortebane mot formsvake Newcastle.

Vår tippeekspert mener at Chelsea og Kurt Zouma endelig har funnet formen. Da vinner de på bortebane mot formsvake Newcastle. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

LørdagskupongenEn norsk og elleve engelske seriekamper på en deilig lørdagskupong. Jeg stoler fullt og helt på at United slår svake Sunderland hjemme, jeg tror også Chelsea har våknet og tar seg av Newcastle.

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Strømsgodset - Bodø/Glimt  H

Godset har en medaljesjanse med ti poeng på de fire siste. Forrige gang ble det 1-1 borte mot Viking, noe som i seg selv er sterkt. Glimt slo Haugesund borte for noen uker siden, men har tapt på veien mot Odd og Viking i det siste. Godset er av samme klasse som disse.

2. Newcastle - Chelsea  B

Newcastle er forsatt elendighet, Steve McClaren har ikke fått skikk på sakene i nord. Onsdag tapte de 0-1 hjemme for Wednesday i ligacupen, det er bare for dårlig! Chelsea har begynt å putte ballen i mål, ikke hiv vekk garderinger her.

3. Liverpool - Aston Villa  H(B)

Benteke gjør nok alt for å bli klar til denne bataljen mot gamlelaget, men det er usikkert om strekktendensene slipper taket. Liverpool måtte ha straffekonk for å slå ut Carlisle (!) i ligacupen, mens Villa var brukbare mot Birmingham. Har godt tak på Liverpool, godt kontringslag! 

4. Manchester United - Sunderland  H

Wayne Rooney fikk seg en putting da Ipswich ble slått 3-0, det samme fikk Martial. De to kan bli en fryktinngytende angrepsduo hvis den unge franskmannen fortsetter i samme spor, og Rooney får ligge litt bak ham og spille gjennom. Sunderland sjanseløse.

5. Southampton - Swansea  H

Har Southampton ristet av seg den svake sesongstarten? 6-0 borte mot Milton Keynes onsdag var voldsomt. Swansea sliter litt, tapte 0-1 for Hull, og har bare ett poeng på de to siste i ligaen. Jeg tar en sjanse, og sier at de taper på sørkysten!

6. Stoke - Bournemouth  H(B)

Både Stoke og Bournemouth slet seg videre i ligacupen mot antatt svakere motstand tirsdag, Bournemouth trengte straffekonk mot Preston. I ligaen sliter Stoke fælt, men på hjemmebane mot «The Cherries» bør alle i Premier League ha en sjanse.

7. West Ham - Norwich  H(U)

West Ham er, i år som i fjor, i stand til å slå hvem som helst, men også tape mot hvem som helst. Noe som gjør at jeg faktisk garderer denne. Ja, selvsagt er «Hammers» favoritter mot nyopprykkede Norwich, men Englands kanarifugler har noen gode spillere!

8. Leicester - Arsenal  U(B)

Leicester sparte formspiss Jamie Vardy, men slo likevel West Ham i ligacupen. Arsenal sparte også spillere da de slo Tottenham, og denne er på mange måter åpen. Men jeg tror ikke Arsenal taper. U er det mest sannsynlige, Leicester er harde å knekke hjemme.

9. Burnley - Reading  H(UB)

Burnley var heldige som kom unna med 0-0 i Championship mot Derby mandag. Men de er helt oppe på 3. plass på tabellen. Reading ledet 1-0 men tapte til slutt 1-2 i ligacupen mot Everton. Sterkt det, og denne mener jeg er helt åpen. 

10. Bolton - Brighton  B

Ingen av disse spilte cup i uken. Brighton topper hele Championship, de er ubeseiret med 6-2-0 på åtte kamper. Bolton er uendelig langt unna hva den var for noen år siden, ligger og bakser like over nedrykksstreken.

11. Brentford - Sheffield Wednesday  B

Brentford fikk hvile i midtuken, men jeg tror nok Wednesdays 1-0-seier i Newcastle gir mer energi enn trøtte bein. De slo også Fulham i serien sist helg, så det kan virke som «The Owls» er i form. Idiotisk, upålitelig lag å stole på – jeg gjør det likevel!

12. Cardiff - Charlton  H(U)

Cardiff hvilte, mens Charlton fikk juling av Palace onsdag. Ingen av lagene viser form i serien, Cardiff har to strake tap, Charlton ett poeng på de fire siste. Jeg tror et uthvilt hjemmelag skal ha størst sjanse på eget gress.