SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea taper ikke med Hiddink

Guus Hiddink har fått orden på Chelsea etter at han kom til London.

Guus Hiddink har fått orden på Chelsea etter at han kom til London. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenJada, jeg er Villa-fan, og det er tøffe tider. Men tirsdagens seier mot Crystal Palace gjør jo at vi stakkarer i bunnen begynner å fable om at det umulige er mulig. Og det er det selvsagt, det er åtte poeng opp og 17 kamper igjen.

Det er bare det at det ikke har vært noe som helst som har pekt i rett retning. Før nå. For det skal ikke mer en én seier til før en veldig negativ stemning blant supporterne snus, og de faktisk heier på spillerne i stede for å håne dem.

Uansett, jeg tar med en U i hjemmemøtet med Leicester, men sesongens positive overraskelse er selvsagt favoritter. Også på Villa Park.

Jeg tror City enkelt tar seg av et Crystal Palace på blindspor, og at Middlesbrough fortsetter ferden mot opprykk.

1. Aston Villa - Leicester  (U)B

Ja du verden, så vant Villa! Men Leicester har på ingen måte tenkt å gjøre som alle trodde, nemlig å skli stille og rolig ut av topp fire. Seieren over Spurs onsdag var sterk. Likevel gir jeg et nytent Villa en poengsjanse, nå vil de også få sine frustrerte supportere i ryggen.

2. Manchester City - Crystal Palace  H

City hadde en frustrerende aften da de ikke klarte å få ballen i mål mot Everton sist. Men her tror jeg det bare er å sette en H. Palace famler for tiden, har ikke spissen som skal score målene. Hverken Sako eller Wickham imponerer, laget har ikke scoret på fire kamper.

3. Chelsea - Everton  H(U)

Spennende saker, med to lag som på sitt beste er meget bra, men som varierer veldig. Og slipper inn for mange mål. Everton kan takke Tim Howard for poenget mot City onsdag, han var fantastisk i buret. Nå kommer mer tungt skyts, og jeg tror mest på Chelsea.

4. Southampton - West Bromwich  H(UB)

Southampton slo Watford 2-0 sist. De er en merkelig gjeng, som kan slå Arsenal 4-0 og en uke senere tape for Norwich. Nå får de besøk av hardtarbeidende West Bromwich, som kvernet ut et poeng borte mot Chelsea onsdag. Veldig åpen kamp.

5. Newcastle - West Ham  B

Newcastle fortsetter å hente trøbbel, nå er Jonjo Shelvey på plass. Og så må de jo ha flere franskmenn, så Henry Sivet er også kjøpt inn i et forsøk på å redde kontrakten. Men de skal få det beintøft mot Payet og et formsterkt West Ham!

6. Bournemouth - Norwich  H(B)

Bournemouth klarte slett ikke å stå imot West Hams offensive triks på tirsdag, og fikk noen spektakulære mål mot seg. Men hjemme mot Norwich har de selvsagt en god sjanse. Her vil begge gå for seieren, så jeg prøver en splitt.

7. Bristol City - Middlesbrough  B

Så var vi i Championship, og dette er bunn mot topp. Bristol City rykker ned om de ikke snart snur trenden, mens Middlesbrough endelig ser ut til å være på vei opp. Har spilt på seg en stabilitet de har manglet noen år nå, og da er de det beste laget i divisjonen.

8. Derby - Birmingham  (H)U

Derby er på sitt beste like gode som Middlesbrough, men har ikke den samme stabiliteten. Og tre kamper uten seier har sendt dem ned på 3. plass. De vil selvsagt inn på direkte opprykk, men kan igjen får trøbbel her. Birmingham er bra, og gode borte.

9. Hull - Charlton  H

Hull er på 2. plass etter to strake seirer, mot brukbare lag som Cardiff og QPR. Da skal selvsagt Charlton slås hjemme. De har ikke vunnet på ni kamper, det er noe som er råttent i klubben med russiske penger.

10. Blackburn - Brighton  U

Blackburn har en sørgelig sesong, og har nå ikke vunnet på fem kamper. Brighton startet med 21 kamper uten tap, men når det først gikk skeis, skar det seg helt. Ett poeng på de fire siste, og på vei ut av playoff. To skjelvne lag som vil ta til takke med uavgjort.

11. Ipswich - Preston  H

Ipswich var seige å få igang i høst, men de siste månedene har vært bra. Åtte seire på de tolv siste har ført dem opp til 5. plass. Preston har tre strake seire, men alle er med ett mål, og ikke alle motstanderne har vært fantastiske. Prøver en H, trenger en gardering i bunn.

12. Wolverhampton - Cardiff  H(U)

«Ulvene» er inne i en fantastisk trend, står nå med fire strake. Scoringsmaskinen Bendik Afobe er solgt til Bournemouth, men nyinnkjøpte Michal Zyro har startet strålende. Fortsetter det slik, kan det bli playoff. Men husk: Ulver kan aldri, aldri stoles på!

Klikk her for å levere lørdagskupongen!