SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea vinner gigantoppgjøret

Vår tipper tror at Chelsea og Pedro vinner søndagens FA-cupoppgjør mot City.

Vår tipper tror at Chelsea og Pedro vinner søndagens FA-cupoppgjør mot City. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Chelsea blir for sterke i FA-cupen!

DEL

SøndagskupongenChelsea har virkelig løftet seg etter managerskiftet, nå begynner de faktisk å ligne på laget vi så sist sesong. Jeg tror de kan ta seg av et City som viste klare svakhetstegn i tapet mot Tottenham sist. De har ikke sine beste offensive menn i form, så jeg setter en H for Chelsea i FA-cupkampen som åpner søndagskupongen.

En annen sikker, og strengt tatt sikrere, finner dere i kamp 12, der Roma ganske greit bør ta seg av kaosklubben Palermo.

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Chelsea - Manchester City  H

Tapet for Spurs sist søndag var veldig ubeleilig med tanke på Manchester Citys sjanser i gullkampen i Premier League. Det gjør dem nok enda mer giret på FA-cupen, men Chelsea er virkelig på gang, så jeg tar sjansen på at de slår ut de styrtrike fra Manchester.

2. Atletico Madrid - Villarreal  H(U)

Atletico scorer halvparten av de andre topplagene, og slipper inn halvparten. Kjedelig, men det funker. Men siden Villareal er å 4. plass og i kjempeform, er det slett ikke usannsynlig med en U her!

3. Athletic Bilbao - Real Sociedad  H(B)

Athletic Bilbao holder sånn noenlunde koken i en sesong som hittil er bra for deres del, men de tapte sist. Sociedad er på hugget, med tre strake seire. Satser friskt borte, bare de tre topplagene scorer mer på fremmed gress, så jeg prøver en splitt.

4. Granada - Valencia  B

Gary Neville fikk seg en ørliten pustepause i Valencia med en etterlengtet seier sist, 2-1 over Espanyol. Men det var Espanyols åttende kamp uten seier, så prestasjonen er ikke voldsom. Satser likevel på at de tar seg av Granada, som har tapt åtte av sine elleve siste.

5. Valladolid - Numancia  H(U)

Segunda Division, der disse lagene ligger midt på tabellen. Valladolid kan blande seg i playoff-diskusjonen med en god vår. Siden ingen av disse lagene har tapt på en stund, og Numancia har spilt tre av de fem siste uavgjort, blir det HU her.

6. Osasuna - Real Zaragoza  B

Osasuna er ute av form, med bare ett poeng på sine tre siste kamper. Med det har de falt ut av playoff, og de kan få mer trøbbel her. Zaragoza har slått topplagene Leganes og Cordoba i de to siste, og jeg tar rett og slett sjansen på at trenden fortsetter.

7. Schalke 04 - Stuttgart  U(HB)

Stuttgart er i nydelig form, har fem strake seirer, og på de kampene har de scoret 14 mål. Det trengte de også, for høsten var meget skral. Schalke har vært jevnere, og er to poeng bak 3. plassen. Vanskelig, jeg bruker den hele her.

8. Hannover 96 - Augsburg  B

Hannover ser nesten ut til å ha gitt opp å redde plassen. De tre siste er tapt uten å score mål, det sier sitt. Augsburg gjorde seg slett ikke vekk mot Bayern München (1-3-tap). De spilte europaliga så sent som torsdag, men bør likevel klare å vinne denne.

9. Caen - Rennes  (U)B

Caen var gode i høst, men så har det raknet. Har tapt syv av sine elleve siste (2-2-7), og dermed falt fra toppsjiktet til midt på tabellen i fransk toppserie. Rennes taper sjelden, men spiller en del uavgjort.

10. Lille - Lyon  B

Lille er for så vidt inne på et bra spor, har ikke tapt på fire kamper. Men tre av disse har endt uavgjort, og nå møter de et lag som har tatt av de siste ukene. Lyon har hatt en trøblete sesong, men de tre siste kampene er vunnet – alle med tre måls margin.

11. Frosinone - Lazio  (H)B

Frosinone har slått middelhavsfarerne  Empoli og Bologna i løpet av de tre siste kampene (imellom der tapte de for Juventus), og har dermed  tent et håp om fornyet kontrakt. Og siden hjemmebane betyr mye i Italia, tar jeg høyde for en liten smell for Lazio her.

12. Roma - Palermo  H

I Palermo er det fullstendig kaos, de er nå på sin sjette trener for sesongen. Den forrige, Giovanni Bosi, fikk én kamp i sjefsstolen! Roma har også byttet trener i vinter, men bare én gang, og på hjemmebane skal de selvsagt vinne denne. De er i form, fire strake seire.