SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chicago Fire går på trynet på hjemmebane

Mar 14, 2015; Chicago, IL, USA; Chicago Fire defender Joevin Jones (3) and Vancouver Whitecaps defender Steven Beitashour (33) attempt to get a loose ball during the second half at Toyota Park. The Vancouver Whitecaps defeat the Chicago Fire 1-0. Mandatory Credit: Mike DiNovo-USA TODAY Sports

Mar 14, 2015; Chicago, IL, USA; Chicago Fire defender Joevin Jones (3) and Vancouver Whitecaps defender Steven Beitashour (33) attempt to get a loose ball during the second half at Toyota Park. The Vancouver Whitecaps defeat the Chicago Fire 1-0. Mandatory Credit: Mike DiNovo-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSVi traff på råtipset vårt på Preston som slo Premier League-laget Watford ut av ligacupen. Det ga 2,50 i odds.

Leicester gjorde jobben mot Bury, mens Ipswich sviktet oss i går. De måtte ha ekstraomganger for å gå videre mot Doncaster, mens Stoke måtte ha straffespark for å slå ut Luton.

Onsdagens oddsprogram byr blant annet på Mesterliga-playoff, Toppserien for kvinner og engelsk ligacup.

Spillsenter: Kvinne ble årets tiende Lotto-millionær fra Hordaland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Chicago Fire - New York Red Bulls  B

Amerikansk, MLS. Er det noe lag i MLS som er bedre enn New York Red Bulls akkurat nå? Det må muligens være LA Galaxy.

Men: Red Bulls er statistisk sett det beste laget i ligaen. Det er en av flere grunner til at jeg tror på borteseier i denne kampen.

 • De har seks kamper på rad uten tap. Det er ingen av lagene i ligaen som har en lenger rekke med kamper uten tap.
   
 • De knuste Toronto hele 3-0 i forrige serierunde, og nå møter NY Redbulls et Chicago-lag som er ute av form. De har fire kamper på rad uten seier, og de har kun én seier på de siste seks.
   
 • Med elleve kamper igjen har NY Red Bulls gode muligheter til ta det såkalte Supporters' Shield denne sesongen. Det deles ut til den klubben som tar flest poeng i grunnspillet. Foreløpig er det LA Galaxy som leder an. De har tatt 46 poeng på 27 kamper. Redbulls har 39 poeng på 23 kamper.
   
 • Chicago ligger i motsatt ende av tabellen. De er tabelljumbo i Eastern Conference. De har kun tatt 23 poeng på 24 kamper. Frank Yallops menn har scoret nest minst mål i ligaen med sine 27 mål. Det er bare Colorado Rapids som har færre scoringer. De har fått ballen i mål 21 ganger.
   
 • Redbulls er det beste bortelaget i Eastern Conference. De har tatt 16 poeng på tolv bortekamper så langt.

Til nattens kamp er Kemar Lawrence ute. Det er andre kampen på rad landslagsspilleren fra Jamaica må stå over. Anthony Wallace, som scoret mot Toronto sist, kommer inn og erstatter ham.

Damien Perrinelle er tilbake etter å ha vært suspendert i forrige serierunde. Det betyr antakeligvis at Karl Ouimette havner på benken. Ronald Zubar er fortsatt ikke spilleklar, men Brian Lewis fra New York Post har skrevet at franskmannen snart er tilbake.

Toyota Park har vært et fort for Chicago i møtene med Red Bulls. Det er ti år siden sist newyorkerne vant i Chicago. Det skjedde i mai 2005. Den gangen het NY-laget Metrostars. Det betyr at NY-laget aldri har vunnet i The Windy City under Red Bulls-navnet.

Disse to lagene har møtt hverandre 13 ganger i Chicago siden mai 2005. Det har endt med åtte hjemmeseire og fem uavgjorte kamper.

Det er ikke godt å bli klok på Chicago på hjemmebane denne sesongen. De har spilt 13 hjemmekamper. Det har endt med seks seire, seks tap og bare én kamp har endt med poengdeling.  I forrige serierunde klarte de å tape 0-1 mot bunnlaget i Western Conference, Colorado Rapids. '

Red Bulls har et godt lag. Bradley Wright-Phillips har scoret i de to siste kampene, og han har scoret seks mål på de siste åtte kampene. Totalt er han oppe i elleve mål. Du vet at de har et solid mannskap når de kan plassere spillere som Shaun Wright-Phillips på benken. Det samme gjelder Gonzalo Veron.

Veron, som kom fra argentinske San Lorenzo, har så langt kun spilt noen minutter for NY Red Bulls, men han har rukket å vise at han har teknikk, fart og kreativitet. Det er mulig han får sjansen fra start.

Selv om Toyota Park har vært en dårlig bane for NY Red Bulls resultatmessig, så tror jeg at newyorkerne vinner denne matchen. Det virker som nykommerne har glidd rett inn i laget, og NY har en midtbane som er en av de mest stabile i ligaen. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at Red Bulls skal vinne denne matchen. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 0225.

Her er vårt singeltips onsdag 26. august:

Chicago Fire - New York Red Bulls 2,55 - 3,10 - 2,25 B

Total odds: 2,25