SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City er tilbake på vinnersporet

Football - Manchester City v Newcastle United - Barclays Premier League - Etihad Stadium - 3/10/15
Manchester City's Raheem Sterling in action
Reuters / Andrew Yates
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Manchester City v Newcastle United - Barclays Premier League - Etihad Stadium - 3/10/15 Manchester City's Raheem Sterling in action Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenJeg tror ikke det stopper for Stabæk, og setter en rein H hjemme mot Aalesund i kamp 1 på lørdagsbongen.

Resten av kupongen er engelsk, og der tror jeg det skal være mulig for Jose Mourinho å få en fredelig helg. Chelsea skal slå et vaklevorent Aston Villa greit hjemme.

Manchester City skal også få en ganske grei hjemmeseier, mot nyopprykkede Bournemouth, mens jeg ikke er sikker på Arsenal!

Oddstips: Nå har endelig M'gladbach våknet

1. Stabæk - Aalesund  H

Stabæk hjemme: 9-2-2. Aalesund borte: 2-2-9. Dere skjønner nok hvor jeg vil hen, dette er et hjemmesterkt topplag mot en bortesvak middelhavsfarer. Altså en soleklar H, i mine øyne. Stabæk slutter ikke å imponere.

2. Watford - Arsenal  (U)B

Watford har hatt en helt grei sesongstart, i hvert fall med tanke på at de er nyopprykket. 2-4-2 på åtte kamper lar seg absolutt høre. Arsenal går på noen miner, men har fått sentrale Sanchez tilbake i form. Jeg tar likevel høyde for en smell, stoler ikke på The Gunners.

3. Everton - Manchester United  (HU)B

Everton har vist mye bedre takter i høst enn i den skuffende fjorårssesongen. Ross Barkley er tilbake i form, og laget har bare tapt en kamp. Manchester United fikk juling av Arsenal sist, dette ser ut som en sesong der ingen engelske storlag er stabile!

4. Chelsea - Aston Villa  H

Jose Mourinho har hatt to uker på å tenke gjennom hva som skjer, men uansett hvor mye meritter han har å vise til, må han snart begynne å vinne. Jevnlig. Og muligheten blir vel knapt bedre enn dette! Et mildest talt «shaky» Villa bør kunne tas ganske lett.

5. Manchester City - Bournemouth  H

City har hatt mange ute på landskampoppdrag, men samtidig har Yaya Toure fått tid til å lege sin skade. Men Silva fikk en stygg smell mot Luxembourg, Uansett; hjemme mot Bournemouth skal City kunne vinne med et rent B-lag, en slik tropp som de har!

6. Crystal Palace - West Ham  H(B)

Palace fortsetter med gladfotballen fra sist sesong, og virker sterkere enn noen gang siden Wright og Bright var spisspar på tidlig 90-tall! Men også West Ham har begynt imponerende, ikke minst er de knallgode borte. Dette kan bli underholdende!

7. Southampton - Leicester  H

Southampton har to knallsterke 3-1-seire bak seg, hjemme mot Swansea og ikke minst borte mot Chelsea sist. Graziano Pellè har funnet til nettmaskene, og jeg tar rett og slett sjansen på en H her. Leicester har hatt mye marginer med seg.

8. West Bromwich - Sunderland  U(B)

Kjempeviktig kamp for begge lag. West Bromwich har to tap på rappen, og er på siste trygge plass i Premier League. Sunderland er nest sist, inn er kommet Big Sam Allardyce, og han kan skremme innsats inn i hvem som helst. Gjør klart for knokkelkamp!

9. Leeds - Brighton  (U)B

Stemningen begynner å bli amper på Elland Road, for Leeds har ikke vunnet hjemme i høst! En masse uavgjorte er avløst av tap tre av de fire siste. Brighton leder Championship, blir favoritter her, men har nå spilt tre strake uavgjorte.

10. Middlesbrough - Fulham  H

Middlesbrough er seg selv lik, gikk rett fra 3-0 over Leeds til 0-2-tap for Reading. Men de ligger på 2. plass, og bør selvsagt ha alle muligheter hjemme mot ustabile Fulham. Jeg satser på at Boro er påskrudd denne helgen!

11. Burnley - Bolton  H(U)

Burnley og Joey Barton er inne igjen på playoff etter seier over Rotherham sist. Mot et Bolton like over nedrykksstreken, skulle en tro dette var en grei H. Men Bolton har gått fra en til to til tre scoringer på de tre siste. Har bare gitt ett poeng, men pass opp!

12. Birmingham - Queens Park Rangers  H

Birmingham er rett bak topplagene, i et veldig jevnt sjikt fra midten og opp til 3. plass. QPR har selvsagt også ambisjoner om opprykk, og vant i et 4-3-drama mot Bolton sist. Men før dette hadde de kun to poeng på fire kamper, så jeg heller mot en H.