SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City jakter revansj mot Everton i kveld

Sergio Aguero jubler sammen med lagkameraten Jesus Navas etter å ha scoret mot Watford tidligere i sesongen. I kveld jakter City revansj mot Everton etter tapet i ligacupen.

Sergio Aguero jubler sammen med lagkameraten Jesus Navas etter å ha scoret mot Watford tidligere i sesongen. I kveld jakter City revansj mot Everton etter tapet i ligacupen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDet er en herlig midtukekupong denne uken. De De syv første kampene er hentet fra Premier League, i tillegg er det en kamp fra Mesterskapsserien, to kamper fra den spanske cupen, en kamp fra den franske cupen og en fra den italienske cupen.

Bonuspotten er nå på 2,2 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid. På pausetippingen er bonuspotten 120 000 kroner.

Innleveringsfrist onsdag klokken 2040.

1. Liverpool – Arsenal HUB

Skadelisten til Liverpool er tragikomisk. Sturridge rekker ikke denne, men kan få klar både Henderson og Sakho. Stilte nærmest rent U21-lag i FA-cupen, og A-laget har fått sårt tiltrengt hvile. Arsenal kommer uten Sanchez. Helt åpent, Pool kan overraske.

2. Tottenham – Leicester City HU

Reprise på søndagens kamp i FA-cupen. Da endte det 1–1 etter at Spurs fikk en heldig straffe i sluttminuttene. Begge stilte med redusert lag. Jamie Vardy kan returnere fra skade til denne. Vi tror Harry Kane og co. trekker det lengste strået, men stor U-fare.

3. Manchester City – Everton H

Møter hverandre tre ganger på få uker. Everton slo City i ligacupen for en uke siden. Matchvinner og Evertons store ener, Romelu Lukaku, ble skadet. Kjemper en kamp mot klokken for å bli klar til denne. Her tror vi City blir for sterk.

4. Southampton – Watford HU

Southamptons form de siste to månedene har vært forferdelig. Men så knuste de plutselig Arsenal 4–0 i romjulen. Watford viser kanskje tegn på at de begynner å kjenne kjøret? Slo Newcastle i cupen i helgen, to knepne tap mot Man. City og Spurs i kampene før. 

5. Chelsea – West Bromwich Albion H

Chelsea er på bedringens vei under Guus Hiddink. Fem kamper på rad uten tap nå. Men fortsatt skinner ikke fjorårets seriemester. West Bromwich må ut i omkamp etter 2–2 hjemme mot Bristol City i helgen. På ni bortekamper har Albions kun scoret seks mål.

Klikk her for å levere inn midtukekupongen!

6. Stoke City – Norwich City HU

Stoke City er gode mot de gode lagene, men hjemmestatistikken er langt fra imponerende (4-1-4). Sliter mer mot de dårlige lagene. På ti bortekamper står Norwich med kun åtte poeng. Står med to strake seire i serien og vant på Old Trafford for tre uker siden.

7. Swansea City – Sunderland HU

Swansea røk på et pinlig tap mot League Two-laget Oxford i helgen. Kun scoret to mål på de siste fem i serien. Men kveldens motstand skal være en takknemlig oppgave. Sunderland slo Aston Villa–som resten av ligaen, men seks strake tap før det.

8. Hull City – Cardiff City H

Hull har heng på direkte opprykk, og det skyldes en svært god hjemmeform. Har tatt 29 av 36 hjemmepoeng til nå. Det er elendig stemning i Cardiff for tiden, til tross for en middels poengsanking. Kun 4782 så dem ryke ut av cupen hjemme mot Shrewsbury i helgen.

9. Espanyol – Barcelona B

Åttendedelsfinale i Copa del Rey og derby i Catalonia. For elleve dager siden endte tilsvarende kamp i serien 0–0. Dette er et returoppgjør etter at Barcelona vant den første kampen 4–1. Det er med andre ord allerede avgjort. Men Espanyol elsker en Barca-skalp. 

10. Las Palmas – SD Eibar  HB

Las Palmas vant første kamp 3–2, så med ledelse og tre bortemål har øyfolket et glimrende utgangspunkt. Ingenting er avgjort dog, bortelaget viser god form i serien. Står med tre strake seire der. Eibar må gå offensivt til verks.

11. Milan – Carpi FC 1909  H

Kvartfinale i Coppa Italia. Enkeltkamp. Milan trengte ekstraomganger hjemme mot Crotone i forrige runde. På San Siro står Milan med 5-2-2 i serien, og storklubben ligger på en svak 8. plass. Carpi har fem poeng opp til trygg grunn. Milans sjanse til en tittel i år.

12. Paris Saint-Germain – Lyon H

Kvartfinale i den franske cupen. PSG og Zlatan Ibrahimovic har nærmest avgjort serien allerede (leder med ti poeng), og jakter titler på alle fronter. Tatt 25 av 27 poeng hjemme. Lyon åpnet sine nye stadion med å vinne 4–1 i helgen, men har hatt en skuffende sesong.

Klikk her for å levere inn midtukekupongen!