SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City må tilbake på vinnersporet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenSkadelisten til United er nå like lang som et vondt år, og 2015 er i ferd med å bli nettopp et vondt år for Louis van Gaal. Han får ikke laget sitt til å skinne offensivt, og jeg blir ikke sjokkert om de får problemer borte mot Bournemouth lørdag. Altså gardering i kamp 1 på bongen.

Men jeg stoler på byrival City hjemme mot Swansea, som kvittet seg med Garry Monk etter en elendig rekke. Utålmodigheten er virkelig stor, og sannsynligvis ødeleggende, på balløyen.

Sjekk tabeller her

Lykke til!

1. Bournemouth - Manchester United  (H)B

Bournemouth har fått en opptur de siste ukene, ikke minst med 1-0-seieren borte over Chelsea sist. Jeg gir de faktisk en sjanse på seieren, for nedturen og ikke minst skadene United fikk i Mesterligaen tirsdag svir.

2. West Ham - Stoke  U(B)

Uten sine fremste angripere, har West Ham gått fra å score over to mål i snitt de første ti kampene, til 0,6 i snitt de siste fem. Sakho og Payet er fortsatt ute i flere måneder, og det er rett og slett krise. Så ta med et kryss for Stoke, som slo Manchester City sist!

3. Manchester City - Swansea  H

Manchester City røk for Stoke sist, det er selvsagt ikke bra. Men i en sesong der alle slår alle (bortsett fra Villa...), er det ikke uhørt å tape for et formsterkt Stoke. Swansea er milevis unna form, har én seier på elleve kamper nå, og har gitt Garry Monk fyken.

4. Crystal Palace - Southampton  H

Crystal Palace er livsfarlige, det viste de seinest mandag, da de tok ledelsen mot spillets gang mot Everton. Den endte 1-1, men mot et Southampton som har «mistet det» litt de siste ukene, vil jeg si at Palace er ganske store favoritter. De har masse offensivt krutt!

5. Sunderland - Watford  H(UB)

Sunderland er i ferd med å snu den miserable starten på sesongen til noe som kan bli til ny kontrakt. Sam Allardyce har fått fasong på en noe ruskete stall, og vunnet tre av de seks siste. Watford kan slå hvem som helst, denne er såpass utrygg at jeg helgarderer.

6. Derby - Brighton  (U)B

Derby på 3. plass i Championship er fire poeng bak ubeseirede Brighton. En skikkelig avgjørende duell i opprykkskampen her, altså. Brighton snudde 0-2 til 3-2-seier i 2. omgang mot Charlton sist – det viser hva som bor i dem. Tror de forsetter som ubeseiret.

7. Middlesbrough - Birmingham  H

Middlesbroughs mannskap er utvilsomt blant de beste i Championship, det er bare det at denne klubben aldri klarer å bli stabil – uansett hvem de mønstrer i lagoppstillingen. Men nå ligger de tross alt på 2. plass, og skal være for gode for et Birmingham ute av form.

8. Hull - Bolton  H

Hull har hatt en nedtur de siste ukene, med bare ett poeng på tre kamper. Det er det på tide å gjøre noe med, og oppgaven kunne neppe vært enklere enn Bolton. De sliter fryktelig, har bare én seier på 19 seriekamper i høst!

9. Queens Park Rangers - Burnley  H(B)

QPR tok en litt heldig seier sist runde, da de fikk forært et seint vinnermål mot Reading av den gamle Lyn-keeperen Ali Al-Habsi. Nå er Jimmy Floyd Hasselbaink på plass som ny manager, men Burnley er ikke kjent for å selge seg billig – selv om de er ute av form.

10. Charlton - Leeds  H(B)

Charlton ledet 2-0 etter fem minutter mot Brighton sist, men klarte ikke å stå imot. Det viser likevel at de to seirene for litt tilbake ikke bare var flaks. Leeds er forferdelig ustabile, har 3-0-3 på sine seks siste. 

11. Fulham - Brentford  B

Fulham får ikke sving på sakene, nå har de fattige to poeng på sine fem siste kamper. Brentford derimot, har 6-2-1 på sine ni siste, og er i fint driv. Et noe skummelt tips, for Fulham glimter til innimellom, men jeg kjører en B.

12. Cardiff - Sheffield Wednesday  H

Cardiff er inne på playoff etter borteseier over Bolton sist, men er fulgt av et helt kobbel i en sedvanlig jevn opprykkskamp i Championship. Bare målforskjellen gjør at Wednesday er bak, men i en vanskelig kamp gjør jeg det enkelt: Hjemmebane avgjør.