SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City skal feie over formsvake Norwich

Football - Manchester City v Crystal Palace - Capital One Cup Fourth Round - Etihad Stadium - 28/10/15
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates scoring their second goal with Kelechi Iheanacho
Reuters / Andrew Yates
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Manchester City v Crystal Palace - Capital One Cup Fourth Round - Etihad Stadium - 28/10/15 Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates scoring their second goal with Kelechi Iheanacho Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenJeg finner tre bankere i de tre første kampene på lørdagskupongen – og det er tre topplag. Jeg stoler på både Manchester United, Arsenal og City. Jeg tror derimot en skal gardere opp West Ham, de skal spille borte mot et Watford på opptur!

Oddstips: Sorry, Watford!

1. Crystal Palace - Manchester United  B

Palace røk 0-1 for Leicester og Jamie Vardy, dessverre på grunn av en Hangeland-feil. To strake tap nå, laget fra Croydon er kanskje litt på retur etter en flott sesongstart? Jeg tror uansett de skal få det tøft her, og setter en rein B for et solid United.

2. Swansea - Arsenal  B

Swansea kom tilbake, slo Villa 2-1 og satte den siste spikeren i Tim Sherwoods kiste . Etterlengtet seier etter fem kamper uten trepoengere. Men dette blir selvsagt langt tøffere. Arsenal er i knallform, fire strake seire i ligaen. Tapet i ligacupen var med B-laget.

3. Manchester City - Norwich  H

Manchester City skal takke en god Joe Hart og litt flaks for at de ikke tapte byderbyet mot United sist søndag. Men denne skal de selvsagt vinne, for Norwich har falt sammen etter en grei start. Tre tap nå, fryktelig åpne bakover.

4. Watford - West Ham  (HU)B

Watford fikk en etterlengtet opptur med noe overraskende 2-0 borte mot Stoke sist. Det var første seier på fire kamper, men dette er et lag med flere potensielle matchvinnere. Og med fjorårets toppscorer Troy Deeney igang igjen, skal West Ham passe seg!

5. Newcastle - Stoke  (U)B

Newcastle fikk en kjempeopptur med 6-2 mot Norwich, men deiste i  bakken med sviende 0-3 i Tyne-Wear-derbyet mot Sunderland. Men de kan skylde på en omgang med ti mann. Stoke sin fine serierekke røk sist, men de slo ut et ganske toppet Chelsea i ligacupen!

6. West Bromwich - Leicester  (U)B

Tony Pulis lykkes nok en gang med sin meget primitive fotball. Ikke mannen hvis du ønsker deg underholdning, men effektiv for å holde middels fotballag oppe. Men Leicester er ikke fremmed for litt knokkelfotball, og er i et fantastisk driv i serien!

7. Reading - Brighton  U(B)

Reading skuffet forrige uke, med ett poeng på to kamper. Og nå skal de nok en gang få problemer, mot topplaget Brighton. Men guttene fra sørkysten imponerte heller ikke, med 0-0 hjemme for Preston sist helg. Har dem likevel som favoritter. 

8. Middlesbrough - Charlton  H

Middlesbrough gjorde slutt på en svak periode med 3-1 borte mot Wolves sist. Hjemme har de 4-1-1, og her blir de selvsagt favoritter. For det har raknet for Charlton. Etter en fin start har de to poeng på de ni siste. Kupongens sikreste, selv om dette altså er Boro!

9. Burnley - Huddersfield  H

Burnley har begynt å vise tegn på at de skal tilbake til Premier League på direkten. Få, om noen, kan kjempe dette laget ut av stilen. Og det er lite sannsynlig at Huddersfield klarer det. Ser middelmådige ut, har bare scoret tre bortemål i høst.

10. Ipswich - Cardiff  U(B)

Ipswich har ikke vunnet på seks kamper. Formsvikten er ganske formidabel hos laget som spilte playoff i fjor. Cardiff klarte ikke mer enn uavgjort mot Bristol City mandag, men har hatt en god sesongstart. Men har det stoppet litt nå? Ipswich har uansett mer inne.

11. Sheffield Wed - Nottingham Forest  H

Sheffield Wednesday så livlige ut da de feide over Rotherham borte sist, 2-1 var for lite. Så knuste de Arsenal 3-0 i ligacupen! Nærmer seg playoff, har en god midtbanemann på dette nivået i Barry Bannan. Hos Forest ser det heller dystert ut etter tre strake tap.

12. Bristol City - Fulham  U(B)

Sterkt av Bristol City å kapre ett poeng borte mot Cardiff på mandag. Laget har faktisk bare tapt en av de fem siste, men tre av de har endt uavgjort. Fulham er seks poeng foran hjemmelaget, men spiller også en del U. Jeg anbefaler å ta med den!