SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Colombia-stjernene har skuffet stort

Colombia's James Rodriguez (10) and Peru's Joel Sanchez battle for the ball during their first round Copa America 2015 soccer match at Estadio Municipal Bicentenario German Becker in Temuco, Chile, June 21, 2015. REUTERS/Carlos Garcia Rawlins

Colombia's James Rodriguez (10) and Peru's Joel Sanchez battle for the ball during their first round Copa America 2015 soccer match at Estadio Municipal Bicentenario German Becker in Temuco, Chile, June 21, 2015. REUTERS/Carlos Garcia Rawlins Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk fredagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSFredagens oddsprogram består av norske, finske, svenske, irske og islandske kamper. Natt til lørdag spilles det kvartfinaler i Copa America og i fotball-VM for kvinner.

Argentina – Colombia H

Copa America, kvartfinale. Begge lagene har offensive stjernespillere i søkk og kav, men de har slitt med å score mål i Copa America.

Forhåndsfavoritten Argentina vant gruppe B. De er ubeseiret så langt i turneringen. De står med to seire og én uavgjort på de tre innledende kampene.

Før mesterskapet i Chile spekulerte argentinsk media i at forsvaret til trener Gerardo Martino ikke var godt nok, og at forsvarsspillet som trolig ville ødelegge for Argentina i Copa America. Etter tre kamper, hvor to av dem har endt med null baklengsmål, er det angrepsspillet som gir treneren størst bekymring.

Martino har verdensstjerner som Lionel Messi, Sergio Agüero, Carlos Tévez, Gonzalo Higuaín og Angel di Maria i troppen, men de har kun scoret fire mål på tre kamper mot lag som Paraguay, Uruguay og Jamaica. Det er rett og slett ikke godt nok.

Men hvis Argentina har trøbbel offensivt, så er det ingenting mot det Colombia sliter med. Colombia har kun scoret ett mål på tre kamper!

Trolig Argentina-lag: Romero; Rojo, Otamendi, Garay, Zabaleta; Biglia, Pastore, Mascherano; Di Maria, Aguero, Messi.

Jose Pekermans mannskap spilte fantastisk fotball under VM i Brasil, hvor de vant mange nye fans. Det har de imidlertid ikke gjort i Copa America. Verdensstjerner som James Rodríguez, Jackson Martínez, Falaco, Cuadrado og Bacca har alle underprestert så langt i turneringen. 

De fleste hadde regnet med at Colombia og Brasil skulle kjempe om første- og annenplassen i gruppe C, men slik ble det ikke. Colombia har skuffet stort i turneringen, og de gikk videre som gruppetreer. Peru tok annenplassen på innbyrdes oppgjør.

Colombia stiller antakeligvis med dette laget: Ospina; Murillo, Zapata, Armero, Arias; Valencia, Sanchez, Rodriguez, Cuadrado, Gutierrez; Falcao.

Argentina er ingen yndlingsmotstander for Colombia. På de 13 siste møtene mellom lagene har colombianerne kun vunnet to ganger. Dette blir nok en tett og jevn kamp.

Argentina kan vinne Copa America for 13. gang. Jeg tror de tar et nytt skritt mot Copa America-finalen i natt. 1.80 i odds for Argentina-seier er greit nok. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 0125.

Her er vårt singeltips fredag 26. juni:

Argentina - Colombia 1,80 - 3,20 - 3,65 H

Total odds: 1.80