SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Copa America-nedturen fortsetter for Ecuador

Ecuadors Cristian Noboa fortviler etter nedturen mot Bolivia. Vår oddstipper tror heller ikke at de vinner i natt.

Ecuadors Cristian Noboa fortviler etter nedturen mot Bolivia. Vår oddstipper tror heller ikke at de vinner i natt.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSOddsprogrammet fredag er ganske tynt. Det består av kamper fra norsk 3. divisjon, Copa America og eliteseriekampen mellom Odd og Start.

Lørdagskupongen: Rekdal på røvertokt

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Mexico - Ecuador H

Copa America. Siste runde i Gruppe A. Etter å ha skuffet stort i åpningskampen mot Bolivia, hvor Mexico bare klarte 1-1, reiste de seg mot Chile i den andre kampen. De spilte 3-3 mot vertsnasjonen i en helt crazy fotballkamp.

Mexico tilhører egentlig CONCACAF, men de er invitert inn i turneringen. Denne gang har de sagt at de satser på Gold Cup i juli, og de stiller derfor ikke med sitt beste mannskap i Chile.

Spillere som Real Madrids Javier Hernandez, Andres Guardado og the Dos Santos-brødrene har fått fri, og det gir landslagssjef Miguel Herrera anledning til å forsøke andre spillere som banker på døren til førstelleveren.

Mexico har likevel sjansen til å gå videre. De står med to poeng, mens Chile og Bolivia som ligger på henholdsvis første- og annenplass har tatt fire poeng så langt. Dersom det blir uavgjort mellom Chile og Bolivia, og Mexico vinner mot Ecuador vil målforskjellen avgjøre hvilke lag som går videre til kvartfianlen.

Det som uansett er klart er at Mexico må vinne for ha  mulighet til å ta seg videre i turneringen, uavgjort holder ikke.

Mexico må klare seg uten stopperen Rafael Marquez i kampen mot Ecuador. Det vil svekke dem bakover, men ikke nok til at jeg har begynt å tro på Ecuador.

Mexico stiller trolig med disse elleve (3-5-2): Corona; Marquez, Dominguez, Ayala; Velarde, Medina, Montes, Fabián, Tecatito; Herrera, Jimenez.

Ecuador har tapt begge kampene hittil, og sjansene for å gå videre er små. Ecuador kan riktignok i teorien gå videre, da må de slå Mexico, og samtidig må Uruguay og Colombia tape sine kamper.

Ecuador har skuffet stort. De har flere gode offensive spillere blant andre Enner Valencia, Miller Bolanos og Jefferson Montero, men de har ikke stått frem så langt.

Resultatene har ikke sjokkert dem som følger med på Copa America. Ecuador har ikke gått videre til sluttspillet i turneringen siden 1997.

Sannsynlig Ecuador-lag (4-4-2): Dominguez; Paredes, Achilier, Erazo, Ayovi; Noboa, Ibarra, Lastra, Montero; Bolaños, Valencia.

Dersom mexicanerne viser den samme innstillingen som mot Chile, tror jeg de vinner denne kampen. Det virket i den kampen som spillerne var blitt litt bedre kjent, og at de fant hverandre lettere på banen.

Husk også at Mexico har gått videre i syv av de siste åtte Copa America-turneringene de har delatt i. Jeg har troen på Mexico. Går for hjemmeseier til 2.30 i odds. Vår innsats er 250 kroner. Spillestopp klokken 2255.

Her er vårt singeltips fredag 19. juni:

Mexico - Ecuador 2,30 - 3,15 - 2,80 B

Total odds: 2.30