SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Danskene får trøbbel på Kypros

Vår oddstipper tror at Brøndby og Frederik Holst (t.v) får problemer med varmen på Kypros i kveld.

Vår oddstipper tror at Brøndby og Frederik Holst (t.v) får problemer med varmen på Kypros i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSTorsdagens oddsprogram domineres av returoppgjør i Europaliga-kvaliken.

Midtukekupongen: Fortsetter det norske Europaliga-eventyret?

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

AC Omonia Nikosia - Brøndby H

Europaliga-kvalik. Omonia fra Kypros har skaffet seg et godt utgangspunkt før returkampen på øyen innerst i Middelhavet. De spilte 0-0 i København.

Det er lett å undervurdere lag man ikke kjenner så godt til. Kypriotiske lag er ikke de mest kjente lagene for norske tippere, men jeg har kikket litt på hvilket lag dette er. 

De har en rekke utenlandske spillere i stallen. Totalt 15 av 25 spillere har utenlandsk pass. Ifølge dem som har følger laget tett, så har de sterkt offensivt mannskap. Aggressive spisser og tekniske midtbanespillere.

Omonia er et solid hjemmelag. De spiller kampene sine på GSP Stadium i Nicosia som er det største stadionanlegget på middelhavsøyen.

Det er ventet 35 grader på middelhavsøyen torsdag, og jeg tror de danske spillerne kan få seg et aldri så lite hetesjokk. Kyprioterne er vant til å spille i slik varme, men det er ikke Brøndby. Jeg tror det kan påvirke resultatet.

Omonia møter Brøndby på et gunstig tidspunkt. Det danske hovedstadslaget viser elendig form. De ligger helt på bunn i den danske ligaen etter tre serierunder. Brøndby står med tre strake tap og 2-6 i målforskjell i den danske Superligaen. I forrige serierunde tapte de 0-2 mot Hobro.

De mangler viktige Kahlenberg og Agger til bortekampen på Kypros. De er lederne i Brøndby-laget, og fraværene vil svekke danskene. Keeper Hrdecky spiller sin siste kamp for klubben. Han er solgt til Frankfurt.

Danskene vil sannsynligvis også måtte klare seg uten den offensive backen Durmisi. Han er i konflikt med klubbledelsen.

Omonia har både fordelen av å spille på hjemmebane, og i en temperatur som ikke danskene er vant til. Brøndby mangler sentrale spillere og viser svak form. Jeg synes dette er en solid hjemmeseier til 1,95 i odds. Spillestopp klokken 1755. Vår innsats blir 250 kroner. 

Her er vårt singeltips torsdag 6. august:

AC Omonia Nikosia - Brøndby 1,95 - 3,20 - 2,95 H

Total odds: 1,95