SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Darmstadt har møtt veggen

Darmstadt og Jerome Gondorf sliter. De står med tre tap og én uavgjort på de fire siste kampene, og de er på full fart mot nedrykksstriden.

Darmstadt og Jerome Gondorf sliter. De står med tre tap og én uavgjort på de fire siste kampene, og de er på full fart mot nedrykksstriden. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsDet gikk ikke veien for oddstipsene i går. Fiorentina ledet 2-0, men kampen endte 2-2. Detroit Lions innfridde i dobbelttipset, men det gjorde ikke Lokomotiv Moskva. De gikk opp i ledelsen, men tapte til slutt 2-4.

Fredagens oddsprogram byr på mange ishockeykamper fra diverse europeiske ligaer, men det spilles også fotballkamper i blant annet spansk La Liga, fransk Ligue 1, engelsk Mesterskapsserie og tysk Bundesliga.

Lørdagskupongen:  Klarer City å reise seg igjen?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Darmstadt 98 vs. 1. FC Köln B

Tysk, Bundesliga. Nyopprykkede Darmstadt fikk en god start, men som så mange andre nyopprykkede lag har de fått det tøffere utover i sesongen. Nå opplever laget fra delstaten Hessen en aldri så liten krise.

Darmstadt har kun én seier på de siste syv kampene, og de er uten seier på de fire siste kampene. På de fire siste kampene står laget med tre tap og én uavgjort.

Etter de svake resultatene i november har Hessen-laget begynt å falle nedover tabellen. Før fredagens kamp ligger de på 13.-plass, fire poeng foran Stuttgart som innehar kvalikplassen.

De har vært bedre borte enn hjemme så langt denne sesongen. Hjemme på Bollenfalltor Stadion i Darmstadt har de kun én seier på syv forsøk. Statistikken viser 1-3-3.

I forrige serierunde tapte vertene 1-3 mot Ingolstadt på bortebane. De ledet 1-0, men fikk tre mål mot seg i løpet av de siste 45 minuttene.

Darmstadt stiller trolig med denne startelleveren: Mathenia – Garics, Sulu, Caldirola, Diaz – Heller, Niemeyer, Gondorf, Rausch – Stroh-Engel, Rosenthal.

Jeg synes det virker som opprykksentusiasmen er borte hos Darmstadt, og jeg tror de får trøbbel mot et Köln-lag som har vist at de vil være med å kjempe i toppen denne sesongen.

Samtidig er Köln en mareritt-mostander for Darmstadt. Disse lagene har møttes seks ganger, og Darmstadt har aldri vunnet. De står med én uavgjort og fem tap, men sist gang lagene møttes var tilbake i 1988.

FC Köln innehar niendeplassen før fredagens kamp. De har 19 poeng, og med seier vil de klatre opp til sjetteplass.

I forrige serierunde spilte de 0-0 mot  FSV Mainz på hjemmebane. Den slovenske midtbanespilleren Dominic Maroh storspilte i ankerrollen, og han var en stor del av årsaken til at de var så gode defensivt i denne kampen.

Etter en middels første omgang hevet Köln seg i andre omgang, og den franske spissen Anthony Modeste var bare millimeter fra å score sitt syvende mål for sesongen. Toppscoreren, som kom fra Hoffenheim før sesongen, er karen som kan ødelegge for Darmstadt fredag kveld. Han har gått målløs av banen i seks kamper på rad. Anthony Modeste har med andre ord gått 566 minutter uten scoring, men han scoret ni mål på de første ni kampene i serie og cup i starten av sesongen. Jeg tror han vil slå tilbake i denne matchen.

Sannsynlig Köln-lagoppstilling: Horn - Olkowski, Sörensen, Heintz, Hector - Lehmann, Gerhardt - Risse, Osako, Bittencourt - Modeste.

En liten kuriositet: Begge lagene er gode på dødballer. Köln scorer 33 prosent av målene sine på dødballer, mens Darmstadt scorer nesten halvparten av målene på dødball, hele 43 prosent!

Darmstadt-nedturen fortsetter mot Köln. Det er i alle fall min spådom. Jeg tror Köln vinner denne kampen, men de er avhengig av at Modeste begynner å nette igjen. Går for borteseier til fine 2,35 i odds. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 27. november:

SV Darmstadt 98 - 1. FC Köln 2,55 - 3,10 - 2,35 B

Total odds: 2,35