SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne karen skal fikse oss gevinst

Den tidligere Viking-spilleren Patrick Ingelsten er spiss hos Göteborg-klubben GAIS. Han scoret to mål i forrige hjemmekamp, og vi håper at han gjør det igjen onsdag kveld. 
Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix

Den tidligere Viking-spilleren Patrick Ingelsten er spiss hos Göteborg-klubben GAIS. Han scoret to mål i forrige hjemmekamp, og vi håper at han gjør det igjen onsdag kveld. Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk onsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSOddsprogrammet denne uken er preget av at det er landskamper førstkommende helg. Det gjør utvalget noe begrenset. 

Onsdagens oddsprogram byr blant annet på fotball fra kvinnenes fotball-VM, U20-VM, norske 3. divisjon og opprykkskvalik i Spania.  Det er også på tennis fra Stuttgart og EM-kvalifiseringskamper i håndball.

Spillsenteret: Styr unna disse Viking Lotto-tallene!

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

GAIS - Utsiktens BK H

Svensk, Superettan. Nedrykkskamp. GAIS ligger på ellevteplass med sine 14 poeng. De har kun tre poeng ned til gjestene som ligger under nedrykksstreken.

Gais var sjanseløse i Södertälje mot et formsvakt Syrianska i forrige serierunde. De tapte kampen hele 0-3.

Utsiktens BK innehar 13. plassen før onsdagens kamp. De har knappe tap bak seg og var bare sekunder fra å ta poeng mot Jönköpings Södra sistt.

Fakta er llikevel vanskelig å komme seg unna. Utsiktens BK har bare tatt ett poeng de siste fire kampene og tapte sist 1-0 for tabellnabo Ängelholm.

GAIS med 2-0-2 de siste fire, har tapt mot motstand over tabellen, men vunnet greit mot lag som ligger på nedre halvdel av tabellen. De vant 4-1 mot Mjällby i forrige hjemmekamp. Da scoret den tidligere Viking-spissen Patrick Ingelsten to av målene.

De er gode på hjemmebane. Statistikken viser at de står med 2-2-1 på Gamla Ullevi. Det eneste tapet kom mot Varberg i første serierunde. Det er to måneder siden. Det var en bergenser som senket dem. Mats Andre Kaland scoret kampens eneste mål. 

Utsikten er svake på bortebane. De står med 1-1-4 på bortebane. Jeg går for hjemmelaget her. Spillestopp klokken 1915. Denne kombinerer jeg med en playoff-kamp fra Spania.

Valladolid - Las Palmas B

Spansk, opprykkskvalik til La Liga. Valladolid og Las Palmas havnet på henholdsvis femte- og fjerdeplass i Segunda Division.

Valladolid tapte hjemme mot Las Palmas tidligere denne sesongen, så de vet at de må spille bedre denne gangen.

Las Palmas viste betydelig bedre form enn Valladolid mot slutten av sesongen, men Valladolid-trener Rubi valgte å hvile flere spillere i de siste kampene for ha dem klare til playoff-kampene. Han kan stille med det beste laget sitt til debnne kampen, men mangler forsvarsspilleren Valiente som er ute med skade.

For tredje år på rad spiller Las Palmas playoff til La Liga. De lå lenge an til å skaffe seg direkte opprykk denne sesongen, men en formsvikt i februar ødela. De hadde fire kamper uten seier på rappen, og dermed gikk flere lag forbi dem på tabellen.

De hadde imidlertid fem seire på de fem siste serierundene. Trener Herrera lot flere av sine mest sentrale spillere hvile i de siste to kampene, så han vil stille med sine beste menn til denne kampen.

Den første kampen blir trolig jevn. Las Palmas har fordel av å spille på hjemmebane i den siste kampen, og de nøyer seg nok med uavgjort på bortebane.

Valladolid derimot vet at de må vinne hjemme for å skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret på ferieøyen i Atlanterhavet. Formen til Las Palmas gjør likevel at jeg har mest tro på laget fra ferieøyen. 2.70 i odds for borteseier synes jeg er verdt å forsøke. 

Her er vårt dobbelttips onsdag 10. juni:

GAIS - Utsiktens BK 1.65 - 3.30 - 3.70 H

Valladolid - Las Palmas 2.10 - 3.05 - 2.70 B

Total odds: 4.45