SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne karen skal tjene penger for oss i kveld

Vår oddstipper stoler på CSKA Moskva og Alexander Radulov i onsdage kamp mot Kazan.

Vår oddstipper stoler på CSKA Moskva og Alexander Radulov i onsdage kamp mot Kazan. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsPå langoddsprogrammet onsdag er det nesten full serierunde fra italiensk Serie B og en kamp fra belgisk toppserie, i tillegg er det håndball fra Tyskland og ishockey fra KHL.

Midtukekupongen: Anderlecht har våknet

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

CSKA Moscow - AK Bars Kazan H

KHL, ishockey. Det er ikke ofte vi leverer tips fra KHL, men jeg følger med på ligaen.

CSKA Moskva har litt å revansjere denne sesongen. Det russiske hovedstadslaget gikk på en smell i Gagarin Cup-semifinalen sist sesong. De vant de tre første kampene mot SKA St. Petersburg i semifinaleserien, men tapte de fire neste. Dermed ble det ingen finale på moskovittene. Det har de tydeligvis tenkt å gjøre noe med denne sesongen. 

CSKA er suveren serieleder i KHL. De har tatt 87 poeng på 40 kamper. De viser fin form. Laget har vunnet seks av de siste syv kampene. Det er flere grunner til å tro på CSKA-seier på Lille julaften:

  • Det russiske hovedstadslaget er ligaens suverent beste hjemmelag. De har vunnet 18 av 22 hjemmekamper så langt.
     
  • CSKA Moskva er bunnsolide defensivt. De har kun sluppet inn 59 mål så langt denne sesongen, og det er færrest av samtlige lag i KHL. De ligger også på fjerdeplass over lagene som scorer mest. I snitt plasserer de pucken i mål 2,75 ganger per kamp.
     
  • Alexander Radulov, som tidligere har spilt i Nashville Predators i NHL, er lagets store poengplukker hos CSKA. Han har sanket 45 poeng, og det er nest mest av alle spillerne i KHL.

CSKA, som eies av det statlige oljeselskapet Rosneft, gjorde store utskiftninger i spillerstallen før denne sesongen. De kvitte seg med Nikolai Prokhorkin, keeper Kevin Lalande og stjerneforwarden Igor Grigorenko.

De hentet Dmitry Kugryshev, forsvarsspillerne Igor Ozhiganov og Alexander Kutuzov, Mikhail Yunkov og NHL-spilleren Viktor Fasth. Kugryshev har levert på direkten. Han har sanket nest mest poeng i CSKA-laget med sine 26 poeng.

Det er ikke så rart at «The Rec Army», som laget kalles, er så sterke defensivt. De har nemlig en av ligaens aller beste målvakter i Stanislav Galimov. Samtidig har nykommerne Kutuzov og Ozhiganov forsterket forsvaret.

AK Bars Kazan, som ligger helt nede på tolvteplass med 66 poeng på 41 kamper, spilte seg frem til Gagarin Cup-finalen sist sesong. De har ambisjoner om å gjenta suskessen, men har ikke samme flyten som i fjor.

De har tapt et par jevne kamper de siste ukene. De gikk på et litt overraskende hjemmetap mot Dinamo Riga for drøye to uker siden, og i forrige serierunde tapte de 2-3 mot Vityaz. Onsdag kveld spiller de sin tredje bortekamp på rad. Det er lange reiser i KHL og slikt sliter på et lag. Jeg tror det vil ha noe å si i denne kampen.

De har gjort en del utskiftninger i spillerstallen, men målmaskinen Justin Azevedo er fortsatt en viktig brikke. Kanadieren er toppscorer hos Kazan-laget. Det er mannen CSKA må holde et øye med om de skal unngå baklengsmål. 

Disse lagene har allerede møtt hverandre en gang denne sesongen. Det var i Kazan. Da vant Bars Kazan hele 6-3, men denne kampen spilles i Moskva. Da er det greit å notere seg at 57 prosent av kampen i KHL ender med hjemmeseier. Når vi i tillegg vet at CSKA er i kjempeform, så tror jeg Kazan får en tøff oppgave i CSKA Ice Palace. Spillestopp onsdag klokken 1725.

Crotone - Trapani Calcio H

Italiensk, Serie B. Crotone topper serie B med 41 poeng før onsdagens kamper. Laget viser flott form. De har kun tapt én av de 18 siste kampene. I forrige serierunde klarte de bare 2-2 borte mot Latina Calcio. De har ikke råd til å tape poeng i denne kampen om de skal beholde serieledelsen.

De ligger nemlig kun ett poeng foran opprykksfavoritt Cagliari på tabellen, og Novara har fått los på de direkte opprykksplassene etter at laget har seks seire på rad. 

Men: Jeg stoler på Crotone. De et ligaens nest beste hjemmelag. Bare Cagliari er bedre enn dem. På sine ni første hjemmekamper har de åtte seire og én uavgjort. De har flotte 23-4 i målforskjell. Det er ingen andre lag i Serie B som slipper inn så få mål på hjemmebane.

Ut fra statistikken bør Trapani være en overkommelig motstander for Crotone. Sicilia-laget er svake på bortebane. De har kun vunnet én av ni bortekamper så langt denne sesongen, og det er ingen grunn til å tro at den andre hjemmeseieren kommer onsdag. Laget sliter nemlig med å score mål på bortebane. De har kun fire mål på bortebane denne sesongen. Det er minst av samtlige lag i Serie B.

Crotone og Trapani har møtt hverandre fire ganger tidligere, og begge lagene har vunnet sine hjemmekamper. Dersom alt går slik som det pleier når disse to lagene møtes så skal dette ende med hjemmeseier. Det gir 1,72 i odds.

Vårt dobbelttips blir CSKA Moskva og Crotone. Det gir 2,84 i odds, og vi satser 250 kroner på denne dobbelen. Spillestopp er allerede klokken 1725.

Her er vårt dobbelttips onsdag 23. desember:

CSKA Moscow - AK Bars Kazan 1,65 - 4,10 - 3,35 H

Crotone - Trapani Calcio 1,72 - 3,05 - 3,75 H

Total odds: 2,84