SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Deportivo kommer tilbake på vinnersporet!

Vår oddstipper satser pengene på Alex Bergantinos (liggende) og Deportivo i mandagens kamp mot Rayo.

Vår oddstipper satser pengene på Alex Bergantinos (liggende) og Deportivo i mandagens kamp mot Rayo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram er tynt for de fotballinteresserte. Det er blant annet kamper fra spansk La Liga, fransk Ligue 2 og italeiensk Serie B. For hockeyfanatikerne er det litt mer å velge i. Det er en rekke kamper fra KHL, og mandag kveld spilles det full runde i Hockeyallsvenskan som er nest øverste nivå i svensk hockey. 

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Deportiva La Coruna - Rayo Vallecano H

Spansk La Liga. Deportivo opplever en formdupp. De har ikke vunnet på de fem siste kampene, men nå møter Galicia-laget et lag de har et godt tak på hjemme. De er ubeseiret i de seks siste kampene mot Rayo Vallecano på hjemmebane.  De har også scoret to mål i de siste tre kampene mot Rayo Vallecano i alle turneringer.

  • Rayo Vallecano er et forferdelig svakt bortelag. De har nemlig ikke vunnet på de siste åtte bortekampene sine. Statistikken viser at de står med 1-2-7 på bortebane så langt denne sesongen.
     
  • Forsvaret lekker hos Madrid-klubben. De har sluppet inn to mål eller mer i de fire siste bortekampene i La Liga. Totalt på bortebane viser statistikken 12-29.
     
  • Kikker vi litt nærmere på statistikken så vil vi se at Rayo Vallecano har tapt 70 prosent av bortekampene, og de har tatt 74 prosent av poengene sine på hjemmebane.
     

Rayo ligger under nedrykksstreken før kampen i Galicia mandag kveld. De står med 19 poeng på 21 kamper, to poeng mer enn tabelljumbo Levante, men de kan klatre over nedrykkstreken med seier. Men jeg tror ikke det skjer.

Deportivo La Coruna har fått en forferdelig start på 2016. De står uten seier på de fem siste kampene. Sist de vant en La Liga-kamp var 19. dsember i fjor. De er desperate etter å ta tre poeng og komme tilbake på vinnersporet i denne kampen. De trenger også sårt en seier om de skal henge med i kampen om en plass i europacupene neste sesong.

Det vil være flere spillere som mangler på grunn av skader og suspensjoner i begge lagene.

La Coruna  mangler Celso Borges og Fabricio. Begge er skadet. Germán Lux er suspendert, så han er heller ikke tilgjengelig til denne matchen. Fede Cartabia er usikker.

Sannsynlig La Coruna-lagoppstilling: Manu; Navarro, Arribas, Sidnei, Juanfran; Bergantinos, Mosquera; Fajr, Alberto, Cani; Perez.

Rayo Vallecano må klare seg uten hele fem spillere til denne kampen. David Cobeño, Patrick Ebert, Razvan Rat, Adrián Embarba og Toño er alle ute med skader.

Rayo Vallecano stiller trolig med følgende lag: Carlos; Quini, Tito, Castro, Nacho; Llorente, Trashorras; Bebe, Jozabed, Hernandez; Miku

Rayo er et elendig bortelag, og jeg har troen på at Deportivo vinner for første gang på halvannen måned i kveld. Jeg satser på hjemmelaget til 1,75 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2025.
Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt oddstips mandag 1. febuar:

Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano 1,75 - 3,25 - 3,90 H

Total odds: 1,75