SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derfor er fredag Herthas lykkedag

Hertha Berlin og Per Skjelbredhar ikke tapt på en fredag med Pal Dardai som trener. Det gjør det ikke denne fredagen heller, tror vår oddstipper.

Hertha Berlin og Per Skjelbredhar ikke tapt på en fredag med Pal Dardai som trener. Det gjør det ikke denne fredagen heller, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens råtips!

DEL

OddstipsDe tre siste dagene har vært en fotball-fest, men fredagens oddsprogram domineres av hockeykamper fra diverse europeiske ligaer, men det er også noen fotballkamper på menyen. Det spilles blant annet kamper i fransk Ligue 1, spansk La Liga, tysk Bundesliga og engelsk Mesterskapserie.

Lørdagskupongen: Kan de kødde med Chelsea?!

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot!

FC Köln - Hertha Berlin B

Tysk, 1. Bundesliga. Etter tre kamper på rad uten tap, så tapte FC Köln 1-0 på bortebane mot M'gladbach forrige helg. De spilte en god kamp og ga M'gladbach god motstand.

Köln ligger midt på tabellen, og de står med to seire, to uavgjorte og to tap på de seks siste kampene. På hjemmebane har de allerede vunnet fire kamper. Det er like mange hjemmeseire som de hadde i hele fjorårssesongen.

De har vunnet to av de tre siste hjemmekampene, og de tok blant annet en sterk seier mot Dortmund (2-1).

Anthony Modeste kom til FC Köln fra Hoffenheim foran denne sesongen, og franskmannen har vært en suksess. Han er toppscorer med ti mål så langt. Han har fire mål og én målgivende på de seks siste kampene.

Nå innehar laget niendeplassen, men for å komme seg til neste sesongs Europaliga må de tette luken frem til Mainz 05 som innehar sjetteplassen. De er i øyeblikket fire poeng foran dem.

Hertha BSC, som var utrolige gode i første halvdel av sesongen, har ennå ikke vunnet etter vinterpausen. Hovedstadslaget står med fem kamper på rad uten seier. De har fire poengdelinger og ett tap.

Hertha-trener Pal Dardai har ennå ikke tatt en eneste trepoenger i 2016. Hertha har spilt uavgjort mot Wolfsburg, Dortmund og Bremen, og de tapte mot Stuttgart for to uker siden.

Berlin-laget ligger fortsatt på tredjeplass med 36 poeng, ett poeng mer enn Leverkusen og M'gladbach som begge har 35 poeng. Laget må etter hvert våkne om de har tenkt å kjempe om en plass i Mesterligaen neste sesong. Det er tett bak Bayern og Dortmund, og Hertha trenger virkelig tre poeng fredag kveld. Schalke 04 og Mainz 05, som ligger på henholdsvissjette og syvendeplass, er nemlig kun to poeng bak dem.

De har et godt lag denne sesongen. Den tidligere Chelsea-spilleren Salomon Kalou har scoret elleve mål så langt denne sesongen. Det som er litt interessant er at Kalou har scoret åtte av elleve mål på bortebane. Det er ingen andre Bundesliga-spillere som scorer mer på bortebane enn ham.

Det er flere grunner til å tro på Hertha-seier. Etter at ungareren Dardai overtok som trener i Berlin har ikke laget tapt en eneste fredagskamp. De har vunnet to og spilt uavgjort i tre.

Hertha har en del spillere ute til denne kampen. Forsvarsspillerne Sebastian Langkamp og Johannes van den Bergh, samt spissene Julian Schieber og Sami Allagui er alle ute med skader. Den tjekkiske landslagsspilleren Darida har vært en svært viktig spiller for Hertha denne sesongen. Han har scoret fire mål og har to målgivende. Denne kampen er den første han mister denne sesongen. Det er spennende hva det vil ha å si.

Hertha har et godt tak på Köln. De har kun tapt én av de siste seks innbyrdes oppgjørene, og jeg tror den statistikken forbedres fredag kveld. Selv om Hertha har flere sentrale spillere ute, så har de mye kvalitet i laget. Fremover har de Kalou fra Elfenbenskysen og bosniske Ibisevic. Begge kan avgjøre kamper på egenhånd.

Jeg tror det snur for Hertha fredag kveld. De tar den første seieren i 2016 i Köln. 3,25 i odds er greit betalt, og jeg klinker til med 100 kroner i innsats. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt råtips fredag 26. februar:

1. FC Köln - Hertha Berlin 1,95 - 3,15 - 3,25 B

Total odds: 3,25