SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det blir jevnt på Ewood Park!

Blackburn og Lee Williamson flyr høyt om dagen, men vi tror ikke de vinner hjemmekampen mot Nottingham i kveld.

Blackburn og Lee Williamson flyr høyt om dagen, men vi tror ikke de vinner hjemmekampen mot Nottingham i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram byr på flere godbiter. Det er blant annet kamper fra italiensk Serie A, tyrkisk Süper Lig, engelsk Mesterskapsserie og sist, men ikke minst, en interessant kamp fra Premier League mellom overraskelseslaget Leicester og den store skuffelsen Chelsea.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Blackburn Rovers – Nottingham Forest U

Engelsk, Mesterskapserie. Blackburn Rovers er i dytten. Etter Paul Lambert kom til klubben for én måned siden, har Rovers faktisk ikke tapt en eneste kamp. De har tre seire og én uavgjort med Lambert som manager. De spilte uavgjort mot Sheffield Wednesday, mens de har vunnet borte mot Preston og Bristol City.

På fredag vant Rovers 1-0 mot Rotherham uten å imponere. Det var likevel den syvende kampen på rad uten tap for Blackburn i serien. Nå er Lancashire-laget bare fire poeng bak Ipswich som innehar den siste playoff-plassen.

På Ewood Park ha Rovers 3-5-2 denne sesongen. Bare én av de ni siste kampene på eget gress har endt med tap, og det tapet kom i lokalderbyet mot Burnley.

Selv om Blackburn er inne i en god periode, så får de en tøff oppgave mandag kveld når Nottingham Forest kommer på besøk. Skogvokterne viser fin form.

På de fem siste kampene har de slått Reading, Fulham og opprykksfavoritt Derby County, mens det ble uavgjort borte mot Wolverhampton Wanderers forrige runde.

På de seks siste bortekampene har Forest 0-2-4. Det er tre månder siden sist de vant en bortekamp. De trenger å ta mer poeng på bortebane om de skal blande seg inn i opprtykkskampen denne sesongen.

Forest innehar 15.-plassen før mandagens kamp, og det er viktig at de unngår tap for ikke å miste kontakten med lagene som ligger i playoffsjiktet. De viste fine offensive takter mot Wolves, men det endte uavgjort.  Det er ikke usannsynlig at denne matchen også ender med poengdeling. 

Begge lagene har fått en flott start på desember. Jeg ser for meg et jevnt oppgjør på Ewood Park. Blackburn har spilt mye uavgjort på hjemmebane, og Nottingham har vært bedre hjemme enn borte så langt.

Jeg vurderte å kjøre hjemmeseier her, men 2,00 i odds er ikke så fristende. Jeg har større tro på uavgjort her, og uavgjortoddsen er respektable 3,05. Jeg tror dette endre 0-0 eller 1-1. Vi satser 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt råtips mandag 14. desember:

Blackburn Rovers - Nottingham Forest 2,00 - 3,05 - 3,25 U

Total odds: 3,05