SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det er krise i Swansea

Swansea-kaptein Ashley Williams fortviler etter tapet mot Manchester United.

Swansea-kaptein Ashley Williams fortviler etter tapet mot Manchester United. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens råtips!

DEL

OddstipsDet ble en grei dag for BA/Spillsenterets oddstips i går. Vi traff på råtipset vårt på West Ham til 3,25 i odds. De snudde 0-1 til 3-1 mot Bournemouth, mens Crystal Palace sviktet oss. De tapte 0-1 mot bunnlaget Aston Villa.

langoddsprogrammet onsdag er det blant annet engelsk Premier League og Mesterskapsserie. I tillegg er det også fransk og spansk cup.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Swansea - Sunderland B

Engelsk, Premier League. Det er krise i Swansea- Laget har kun vunnet én av de siste ti kampene, og de ligger helt nede på 17.-plass, kun ett poeng foran Newcastle som ligger under nedrykksstreken.

Alan Curtis har ledet laget etter at Garry Monk fikk fyken i starten av desember. Curtis har to tap, to uavgjorte og én seier på de fem kampene han har ledet laget. Den eneste seieren til Swansea på de siste ti kampene kom mot West Brom 26. desember. Det er også lagets eneste seier siden 24. oktober!

I helgen gikk Swansea på et sjokktap mot League Two-laget Oxford United i FA-cupen. De tapte 1-2 borte på Kassam Stadium.

Sunderland-manager Sam Allardyce vet hvor viktig onsdagens kamp er, for en seier til Swansea vil gi waliserne en luke på syv poeng ned til Sunderland som ligger på nest sisteplass. Samtidig vil Sunderland med tre poeng klatre opp i ryggen på Swansea.

Big Sam hvilte hele syv førstelagsspillere da Sunderland tapte 1-3 i FA-cpen mot Arsenal lørdag. Allerdyce vet at det viktigste for Sunderland er å overleve i Premier League, og han gjør sine prioriteringer på bakgrunn av det.

Klikk her for å levere spill på Sunderland på PC/web!

Jeg mener Sunderland er et av lagene som virkelig har underprestert denne sesongen. Dersom man ser på Sunderland-laget spiller for spiller, så skal de ha et bedre mannskap enn hva tabellplasseringen tilsier.

John O'Shea er suikker for Sunderland. Det samme gjelder Younes Kaboul og Jack Rodwell som begge sliter med strekkskader.

Nå skal det sies at Swansea historisk sett har hatt et godt tak på Sunderland. De har kun tapt én av de siste 15 kampene mot The Black Cats. Statistikken viser seks seire, åtte uavgjorte og ett tap.

Dersom man ser statistisk på denne kampen, så burde man sette kryss for uavgjort. Hele syv av de siste ti møtene mellom disse to lagene har nemlig endt med poengdeling.


Sist Sunderland vant på bortebane mot Swansea var i november 1963, men de har kun spilt syv ganger mot hverandre i Wales de siste 53 årene. Den elendige bortestatistikken til Sunderland i Swansea tror jeg blir brutt onsdag kveld.

Swansea har problemer offensivt. De har bare scoret ti mål på de siste 16 kampene. I ni av kampene har de ikke klart å få ballen i mål.

Jeg er fullstendig klar over at Sunderland bare har tatt fire poeng på de siste elleve bortekampene i Premier League, men jeg mener de har et bedre lag enn de har vist så langt. M'Vila, Fletcher og Lens er spiller som holder et internasjonalt nivå, men de har ikke vist det på Stadium of Light. Jeg tar en sjanse her, og går for borteseier til herlige 4,40 i odds. Innsatsen blir 10 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere spill på Sunderland på PC/web!

Her er vårt råtips onsdag 13. januar:

Swansea City - Sunderland 1,70 - 3,40 - 4,40 B

Total odds: 4,40