SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det lukter U i Trøndelag

Brann - Fredrikstad 5-1
Erik Huseklepp
Steffen Lie Skålevik

Brann - Fredrikstad 5-1 Erik Huseklepp Steffen Lie Skålevik Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

OddstipsSupersøndag for BAs oddstips. Vi traff på begge oddsanbefalingene våre. Inter slo Chievo på bortebane til 2,05 i odds. Innsatsen vår var 250 kroner. I tillegg fikk vi inn Schalke til fine 2,45 i odds. Innsatsen var 100 kroner. Dermed ble det et pent overskudd!

Mandagens oddsprogram inneholder kamper fra engelsk Mesterskapsserie, fransk Ligue 2, russisk Premier League og italiensk Serie B. I tillegg er det to kamper fra norsk 1. divisjon: Hødd - Sogndal og Ranheim - Brann.

Ranheim - Brann U

Norsk, 1. divisjon. Den tidligere Rosenborg-treneren og assistenttreneren på landslaget, Ola By Riise, tok over som ny Ranheim-trener i juni. Han var ubeseiret i de fem første kampene som trener for trønderne, hvorav fire seire.

Men; de har tapt to av de siste tre kampene før Brann kommer til Trondheim. I forrige serierunde tapte By Riises menn 0-2 mot Jerv, men trønderne kommer nok til å ha en helt annen innstilling når Brann kommer på besøk. I Trøndelag omtales mandagens kamp som «Årets kamp» på DNB Arena. Det forteller litt om hva som møter Brann.

Ranheim har en grei hjemmestatistikk. De står med 6-2-3. De har tapt mot Follo, Jerv og Kristiansund. Alle tre kampene er tapt 0-1. Det er verdt å merke seg at de har vunnet på hjemmebane mot serieleder Sogndal (3-2).

By Riise har løftet Ranheim på tabellen. Før mandagens kamp ligger Ranheim på syvendeplass med 33 poeng, fire poeng bak Hødd som innehar den siste playoffplassen.  om kvalifiseringsplass med tre seirer og to tap på sine fem siste kamper. Sist kamp endte med 0-2-tap borte mot Jerv. Ranheim ligger før kampen mot Brann på 7. plass med 33 poeng.

Brann ligger på 3. plass med 42 poeng, kun ett poeng bak Kristiansund som spilte 1-1 mot Follo søndag ettermiddag. Med seier mot Ranheim går rødtrøyene fra Kniksens plass forbi og tar over plassen for direkte opprykk.

Branns formkurve peker oppover. De har spilt ti kamper på rad uten tap. Sist de tapte var mot Sogndal hjemme på Stadion 21. juni.

Vårens oppgjør mellom de to lagene endte med en solid 4-1-seier til Brann, men det var på hjemmebane...

På bortebane har de spilt uavgjort i tre av de siste fem kampene, og de to seirene mot Strømmen (3-2) og Follo (1-0) har sittet langt inne. Nå møter de et lag som er bedre enn både Strømmen og Follo.

Under Ola By Rise har Ranheim kun tapt én hjemmekamp, og det mot opprykksjagende Kristiansund med 0-1. Det blir dermed ingen lett kamp for Brann på kunstgresset i Trondheim mandag kveld.

Men Brann er vanskelige å slå. Under Lars Arne Nilsen er laget ubeseiret på bortebane. De står med tre seirer og tre uavgjorte.

Piotr Leciejewski og Bismar Acosta er tilbake fra karantene til denne kampen. Fredrik Heggland er eneste ute med skade. Han hadde nok ikke startet denne kampen uansett. Ruben Kristiansen er tatt med i troppen, til tross for at han har slitt med skade denne uken. Ranheim har ingen ute med karantene.

Jeg tror denne kampen blir jevn. Jeg vippet mellom U og B, men landet til slutt på uavgjort. Brann har tatt med seg poeng i alle bortekampene mod Lars Arne Nilsen, men de har ikke overbevist spillemessig.

Brann og Sandnes Ulf er lagene som spiller mest uavgjort på bortebane. Begge lagene har seks uavgjorte. Jeg tror også denne kampen kan ende med poengdeling. Uavgjort gir 3,10 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 21. september:

Ranheim - Brann 2,57 - 3,10 - 2,35 U

Total odds: 3,10