SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det skal være klasseforskjell

Vår oddstipper tror at Atletico Madrid og Jackson Martinez vinner fredagens bortekamp i La Liga.

Vår oddstipper tror at Atletico Madrid og Jackson Martinez vinner fredagens bortekamp i La Liga. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

OddstipsRåtipset vårt på Blackburn gikk inn til 2,50 i odds. Innsatsen var 100 kroner. De øvrige to tipsene våre gikk desverre ikke inn. Dermed ble det minus i torsdagens oddsregnskap.

Fredagens oddsprogram er variert. Det er kamper fra spansk La Liga, fransk Ligue 1 og den engelske mesterskapserien, men det er også full runde i fransk Ligue 2 og tysk 2. Bundesliga. I tillegg er det mange ishockeykamper fra diverse europeiske ligaer.

Lørdagskupongen: City skal feie over formsvake Norwich

Düsseldorfer EG - Adler Mannheim B

Tysk, DEL-liga, ishockey. DEG er en middelhavsfarer i den tyske ligaen. De har tatt 20 poeng på de 14 første kampene. De sliter offensivt, hvor de kun har scoret 32 mål. Det er færrest av samtlige lag i den tyske toppdivisjonen. Nå møter de Adler Mannheim som er det nest mest scorende laget i ligaen. De skal få kjørt seg i kveld.

Det virker som Adler Mannheim endelig har våknet. Laget som vant både grunnserien og sluttspillet sist sesong har hatt en litt treg start, men ørnene fra Mannheim har flydd høyt de siste to ukene.

De står nemlig med fem seire på de fem siste kampene. Dermed har de klatret opp til fjerdeplass på tabellen med 25 poeng. De ligger tre poeng bak Nürnberg som har én kamp mindre spilt enn dem.

De har vunnet begge de to siste bortekampene sine med solide sifre. De slo Straubing 4-1, og i forrige serierunde knuste de Augsburg hele 3-0. Det er verdt å notere seg at Mannheim har vunnet de to siste bortekampen mot DEG, og jeg tror de vinner igjen i kveld. Jeg synes 2,10 i odds for borteseier er spillbart, og jeg bruker den i en dobbel sammen med Atletico Madrid.

Deportivo La Coruña - Atletico Madrid B

Spansk, La Liga. Atletico ligger på tredjeplass, to poeng bak Barcelona og byrival Real Madrid. En seier i La Coruna vil gjøre at de kan gå til sengs som serieledere fredag kveld, og jeg tror ikke de lar den muligheten gå fra seg. Da setter de press på Barcelona og Real Madrid.

Deportivo innehar sjetteplassen med 13 poeng, og det er grei plassering etter ni serierunder. De vil nok ganske sikkert være motivert til å slå et av storlagene på hjemmebane. De vet hvor målet står. Deportivo har scoret 14 mål, like mange som Atletico, men de slipper inn flere baklengsmål.

Samtidig har de en dårlig statistikk mot nettopp Atletico. Deportivo har kun vunnet én av de siste 15 kampene mot Atletico Madrid, uansett bane.

Atletico har vært gode på bortebane så langt denne sesongen. De står med tre seire og kun ett tap, og det er ingen lag i La Liga som slipper inn færre mål på bortebane. Målforskjellen på fremmed gress viser imponerende 7-1.

Atletico er det tredje beste laget i Spania, og de imponerte mot Valencia sist. I den kampen lot de nesten ikke laget til Nuno Espírito Santo komme til sjanser. Hovedstadslaget dominerte kampen, og de burde vunnet mer enn 2-1 i forhold til alle målsjansene de skapte i første omgang.

Nå møter de et lag som i mine øyne er svakere enn Valencia, og de bør ta tre poeng her om de skal henge med Real og Barcelona. Det vet de. Jeg går for borteseieren til 1,65 i odds. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt dobbelttips fredag 30. oktober:

Düsseldorfer EG - Adler Mannheim 2,35 - 4,05 - 2,10 B

Deportivo La Coruña - Atletico Madrid 4,30 - 3,35 - 1,65 B

Total odds: 3,47