SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dette er kampen ingen av lagene har råd til å tape

Lørdag kveld barker Erik Hamrens Sverige sammen med Danmark. Det er en kamp de ikke har råd til å tape, og jeg tror det kommer til å prege kampen. Det kommer til å være to forsiktige lag som ikke våger for mye fremover, tror vår oddstipper.

Lørdag kveld barker Erik Hamrens Sverige sammen med Danmark. Det er en kamp de ikke har råd til å tape, og jeg tror det kommer til å prege kampen. Det kommer til å være to forsiktige lag som ikke våger for mye fremover, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsDet er landslagspause i alle de store europeiske ligaene. Det er likevel drøssevis av kamper fra England for anglofile norske tippere. Det spilles full runde i League One, League Two og Conference, i tillegg er det kamper fra nerst øverste nivå i Skottland, Italia og Belgia på menyen.

Som ikke det er nok, går det også an å spille på Skal vi danse-finalen lørdag kveld. Der møtes Adelén og Stian Thorbjørnsen.

Lørdagskupongen: Zlatan mot Danmark

Sverige - Danmark U

Em-playoff. Første kamp. Første akt av Slaget om Norden står i Stockholm lørdag kveld.

Sverige tapte kun én av de fem hjemmekampene i EM-kvaliken, mens Danmark kun vant én av sine fire bortekamper. Erik Hamréns Sverige hadde tre seire, én uavgjort og ett tap på Friends Arena. Danskene hadde én seier, to uavgjorte og ett tap.

Det ligger an til en tett og jevn kamp mellom de to nabolandene lørdag. I Sverige er de fullt klar over at de har hatt problemer mot det danske landslaget. De har ikke vunnet mot Danmark på 15 år!

Danmark har ikke tapt mot Sverige med Morten Olsen som landslagssjef, hvis man ser bort fra den høydramatiske 3-3-kampen i København i 2007. Den ble avbrutt etter at en tilskuer kom seg inn på banen og angrep dommer Herbert Fandel.

Nabolandene har møtt hverandre syv ganger siden 2000, og fasiten viser fire seire til Danmark og tre uavgjorte. Danskene har faktisk vunnet de fire siste kampene mot Sverige.

Det er flere grunner til å være bekymret om man har svensk pass. Den største stjernen i det svenske laget, Zlatan Ibrahimovic, har aldri scoret mot Danmark. Men når det er sagt, har svenskene stor tro på at de skal slå det danske laget denne gangen. Jeg er derimot er litt usikker. 

Sverige må klare seg uten den rutinerte midtbanespilleren Pontus Wernbloom som er skadet. Malmö FF-spilleren Oscar Lewicki, som pådro seg en hjernerystelse i forrige uke, er med i troppen og det er ventet at han vil spille. Hamrén har også tatt inn Allsvenskans toppscorer Emir Kujovic. Han scoret 21 ganger for serievinnerne Norrköping. Kujovic vil neppe få sjansen fra start, men han kan bli en joker om svenskene ikke får ballen i mål.

Sverige stiller antakeligvis med denne startelleveren: Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Mikael Antonsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson - Emil Forsberg, Oscar Lewicki, Kim Källström, Jimmy Durmaz - Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg

Danmark leverte rett og slett ikke godt nok i EM-kvaliken, og de må løfte seg noen hakk om de skal klare å slå ut svenskene.

Morten Olsens mannskap kommer garantert til å legge seg bakpå og forsøke å ta med seg et godt resultat hjem til Danmark. Jeg er også ganske sikker på at de vil prøve å nøytraisere Zlatan Ibrahimovic, og det er noe de har lykkes godt med tidligere.

Offensivt har kreative midtbanepillere i Christian Eriksen og og Thomas Kahlenberg. De kan skape trøbbel for det svenske forsvaret. Nicklas Bendtner har både fysikk og teknikk, og han er en type som kan avgjøre slike kamper som dette.

Morten Olsen mangler et par spillere. Leon Andreasen skar seg selv i armen og må stå over. Også Pione Sisto har måttet melde avbud.

Sannsynlig dansk lagoppstilling: Schmeichel - Jacobsen, Kjær, Agger, Durmisi - Kvist, Kahlenberg - Braithwaite, Eriksen, Krohn-Dehli  - Bendtner

Jeg innbiller meg at danskene er ganske fornøyde med ett poeng i denne kampen, og de vil helt sikkert ikke ofre for mye fremover. Det gjør at svenskene antakeligvis vil styre kampen, og det kan gi kontringsmuligheter til danskene. 

Jeg tviler på at denne kampen vil eksplodere med mindre danskene tar ledelsen. Jeg tror dette blir en intens match, men jeg tror ikke det blir mange mål.

Dersom ingen av lagene har tatt ledelsen et stykke ut i annen omgang, er ingen av lagene som vil være direkte misfornøyde med et uavgjortresultat. 3,10 i odds for uavgjort er ok, og vi satser 100 kroner. Spillestopp klokken

Her er vårt singeltips lørdag 14. november:

Sverige - Danmark 2,10 - 3,10 - 3,20 U

Total odds: 3,10