SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dobbel til 3,93 i odds lokker

Vår oddstipper tror at Caen og Lenny Nangis (t.h.) vinner fredagens kamp mot Nantes.

Vår oddstipper tror at Caen og Lenny Nangis (t.h.) vinner fredagens kamp mot Nantes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

OddstipsFredagens oddsprogram preges av ishockeykamper fra hele Europa. I tillegg er det interessante kamper fra spansk La Liga, tysk Bundesliga og den norske eliteserien.

Liwest Black Wings Linz - EC Red Bull Salzburg B

Østerrisk, Eishockey Liga. Toppoppgjør i Østerriksk-hockey. Linz ligger på tredjeplass før fredagens hjemmekamp mot Red Bull Salzburg som topper tabellen.

Linz har kun to poeng opp til Salzburg, og laget viser fin form. De har vunnet fire av de fem siste kampene. Begge de to siste hjemmekampene er vunnet med solide sifre. De slo Villach 5-3, og i forrige hjemmekamp feide de ungarske Fehervar av banen med 5-0. Fredag møter de betydelig tøffere motstand.

Salzburg har klatret til topps på tabellen etter seks seire på rad. De har scoret 23 mål på de seks kampene, og de har kun sluppet inn ni. De tre siste bortekampene er vunnet på overbevisende vis. Målforskjellen er 11-2!

Jeg synes oddsen på borteseier frister her. 2,25 i odds på lederlaget er greit betalt, selv om de spiller på bortebane. Jeg bruker denne i en dobbel sammen med Caen fra Ligue 1. Spillestopp klokken 1910.

Caen - Nantes H

Fransk, Ligue 1. Caen viser flott form. De har vunnet fem av de siste seks kampene. Laget ligger overraskende helt oppe på tredjeplass på tabellen etter ti serierunder, fem poeng bak serieleder Paris St. Germain.

Caen er godt organisert defensivt og satser på hurtige kontringer. I forrige serierunde viste Caen at den taktikken fungerer mot de fleste motstanderne i Ligue 1. De var smarte på bortebane mot Reims og det var fullt fortjent at de tok alle tre poengene. Caen vant kampen 1-0.

Reims var laget som hadde ballen mest, men de spedeforsøkene deres på å score ble stoppet lenge før 16-meteren. Caen-laget er imponerende bra organisert bakover. Motstanderne har store problemer med å komme seg inn i lagets 16-meter. Det viser også resultatene. Caen har ikke sluppet inn mål i de tre siste kampene.

Fremover kontrerer kjappe Bessat, Rodelin og Delort ballene i mål. De trenger ikke mye støtte fra midtbanen, så de kan konsentere seg om den defensive jobben.

Nantes har i liket med Caen holdt nullen i de to siste kampene. De slo Troyes 3-0 i forrige uke på hjemmebane, og de imponerte før landslagspausen med å vinne 1-0 på bortebane mot Lille. Det er lagets eneste seier på bortebane denne sesongen.

Nantes har tatt fire poeng på de fire første bortekampene sine denne sesongen. De står med 1-1-2 og 1-4 i målforskjell. Nå skal de opp mot Caen som er ligaens beste hjemmelag. De har tatt tolv poeng på fem hjemmekamper. De står med 4-0-1 og 6-5 i målforskjell på Stade Michel-d'Ornano.

Selv om Nantes slo Troyes i forrige serierunde overbeviste de ikke spillemessig. De var ofte under press mot Troyes, og bare takket være ineffektivitet hos bortelaget og godt keeperspill av Riou gjorde at de ikke fikk mål i mot.

Nantes er svekket av at de mangler den islandske landslagsspilleren Sigthorsson til denne kampen. Det er et tungt fravær.

Nantes har fra før en relativt ung og urutinert tropp, mens Caen har mange erfarne spillere. Nantes vil muligens få sjansen til å dominere banespillet en del, men det er kun på grunn av taktikken til Caen. Jeg tror på en ny hjemmeseier til Caen. 1,75 i odds er greit i dobbel med Salzburg i ishockey. Spillestopp klokken 1825.

Vårt dobbelttips blir Caen og Salzburg som gir 3,93 i odds. Innsatsen 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips fredag 23. oktober:

Liwest Black Wings Linz - EC Red Bull Salzburg 2,15 - 4,10 - 2,25 B

Caen - Nantes 1,75 - 2,95 - 4,40 H

Total odds: 3,93