SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dortmund viser suveren form i Bundesliga

Borussia Dortmund viser fantastisk form i Bundesliga. De har kun ett tap så langt denne sesongen, og vår tipper mener de vinner fredagens kamp i Hamburg.

Borussia Dortmund viser fantastisk form i Bundesliga. De har kun ett tap så langt denne sesongen, og vår tipper mener de vinner fredagens kamp i Hamburg. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenNorsk Tipping har holdt igjen midtukekupongen til fredag. Det er en variert midtukekupong med kamper fra England, Tyskalnd, Frankrike og Belgia. Men: Hele fem av kampene på midtukekupongen er avlyst på grunn av terroren i Frankrike, og de vil derfor bli trukket.

Spillestopp fredag klokken 1955.

1. Middlesbrough - QPR U (H)

Boro tapte 0-3 i toppkampen mot Hull i forrige serierunde i Mesterskapserien. De har vært gode hjemme på Riverside. Står med 6-1-1 og 15-2 i målforskjell. De er ingen som har sluppet inn færre mål på hjemmebane. QPR er ute av form. De har kun tatt ett poeng på de tre siste kampene. Jeg tror mest på hjemmeseier, men jeg spanderer en gardering her.

2. Hamburger SV - Borussia Dortmund B

Dortmund har ikke vunnet i Hamburg siden 2012. De har to tap og én uavgjort på de tre siste bortekampene her.  Men: Dortmund viser suveren form i Bundesliga. De har kun tapt én av de siste tolv kampene. De står med syv starke seire uansett turnering, og ligger på en flott annenplass fem poeng bak Bayern Munchen. Gjestene bør vinne her!

3. Nice - Lyon H (UB)

Toppoppgjør i Frankrike. Nice ligger på fjerdeplass, to poeng bak Lyon som innehar annenplassen.  Vertene slo Marseille i forrige serierunde. Det var lagets første seier på fire kamper. Lyon har fem kamper på rad uten tap. Laget fra den gastronomiske hovedstaden er solide bakover, hvor de kun har sluppet inn syv mål. Nice er bedre borte enn hjemme så langt.  Vrien match!

4. Dijon - Clermont Foot H(U)

To lag som viser fin form på nest øverste nivå i Frankrike.  Dijon kjemper om opprykk. De ligger på tredjeplass med samme poengsum som Nancy på annenplass. Laget fra den franske sennepsbyen er ligaens beste hjemmelag med 6-0-1 på de syv første hjemmekampene. De har også vunnet de fire siste innbyrdes oppgjørene mellom lagene. Clermont spiller mye uavgjort på bortebane.

5. US Creteil - Nancy B

Creteil er et svakt hjemmelag. De har kun vunnet to av åtte bortekamper, og laget fra Paris-forstaden viser elendig form. De har bare én seier på de seks siste kampene. Den kom på bortebane! Nancy kjemper om en direkte opprykksplass. og viser flott form.  De bør vinne denne bortekampen om de skal beholde annenplassen.

6. Tours - Evian TG U

Tours  har tapt de to siste seriekampene uten å score mål. Evian har bare tapt to av syv bortekamper. De er gode defensivt. Kun to lag har sluppet inn færre mål enn dem så langt. Begge lagene spiller mye uavgjort, og i denne ligaen ender mange kamper med U! Jeg våger med derfor på en dristig U her.

7. FC Bourg Peronnas - Paris FC U (H)

Bourg ligger på åttendeplass med 20 poeng. De har kun vunnet én av de siste seks kampene. Paris FC viser enda svakere form. De har kun én seier på 14 seriekamper, men de har spilt ti kamper uavgjort. Synes det lukter U lang vei her. Kampen blir trukket.

8. Red Star FC 93 - AC Ajaccio H (U)

Red Star har ikke imponert på hjemmebane. De står med 2-2-3, men i denne kampen skulle de møtt et lag som er helt katastrofe på bortebane. Bunnlaget fra Korsika har ikke vunnet eneste bortekamp. De står med 0-2-5 på bortebane. Kampen blir trukket.

9. Lens - Chamois Niort FC H (U)

Lens fikk en dårlig start på sesongen, men de har vist tegn til bedring. Vertene har kun ett tap på de åtte siste kampene.  Niort har spilt uavgjort i fem av seks bortekamper denne. Hjemmelaget er favoritter, men vi spanderer en gardering her. Kampen blir trukket. 

10. Sochaux - Stade Lavallois H

Vertene balanserer på nedrykksstreken. De vant ikke en eneste kamp de første tre månedene av sesongen, men i oktober har de endelig begynt å vinne. Laval er sterke på bortebane. De har kun ett tap på syv bortekamper så langt.  Kampen blir trukket.

11. Valenciennes - Nîmes H

Nedrykksoppgjør. Vertene ligger på 15.-plass og har ennå ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen. De står med 0-4-3 så langt, mens Nîmes som ligger på nedrykksplass har 2-0-5 på bortebane. Hjemmebanefordelen blir avgjørende. Kampen blir trukket.

12. KAA Gent - KVC Westerlo H

Det skal være klasseforskjell på disse to lagene. Gent innehar annenplassen i den belgiske toppdivisjonen, mens Westerlo er bunnlaget i ligaen. Vertene har kun ett poeng opp til serieleder Oostende. De har ikke råd til å tape poeng i denne typen kamper. Solid H!