SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Eks-Tippeliga-spiller herjer i England

Vår tipper mener at Watford og den tidligere Lyn-spilleren Odion Ighalo er en av banerne på lørdagens tippekupong.

Vår tipper mener at Watford og den tidligere Lyn-spilleren Odion Ighalo er en av banerne på lørdagens tippekupong. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LørdagskupongenEn norsk og elleve engelske på en flott lørdagsbong. Stabæk skal slå Mjøndalen, mens jeg ikke stoler på Chelsea – ikke engang hjemme mot Southampton. Det brenner virkelig rundt beina på Jose Mourinho nå!

Derimot tror jeg City slår tilbake etter to ligatap, og at West Ham fortsetter den gode trenden.

Oddstips lørdag: West Ham er best på bortebane

1. Mjøndalen - Stabæk  B

Mjøndalen ser mer og mer ut som et nedrykkslag. Det som selvsagt kan redde dem, er at det er en del andre dårlige lag nede i sumpen. Når det gjelder Stabæk, har jeg lenge ventet på smellen. Den kommer ikke, de er bare gode, og da vinner de denne også.

2. Chelsea - Southampton  H(U)

Hva er det som skjer i Chelsea? Overlever Mourinho dette?! 2-2 i Newcastle er ikke mye å skryte av, de sliter i Europa også. Laget har for mange nøkkelspillere helt ute av form. Southampton har derimot hevet seg etter en svak start, så de kan fort få med seg noe.

3. Manchester City - Newcastle  H

To strake serietap nå, City var visst ikke uslåelige likevel. Jeg utropte dem selv til Europas beste lag for noen uker siden. Ikke usannsynlig at det var riktig da, men City er ikke noe stabilt storlag. Likevel; Newcastle hjemme er en deilig mulighet til å reise seg. 

4. Sunderland - West Ham  B

Sunderland har gått fra vondt til verre de siste ukene. 0-1 mot Tottenham ble til 0-2 mot Bournemouth og nå sist 0-3 for Manchester United. West Ham har tre seirer og en uavgjort på de fire siste. Jeg tar sjansen på at de er «på» her også, selv om de svinger veldig.

5. Norwich - Leicester  (H)B

Norwich klarte 2-2 hjemme mot West Ham sist. Ikke et lag å kimse av, selv om de selvsagt vil måtte kjempe mot nedrykk. Leicester fikk smellen sist, da de tapte 2-5 hjemme for Alexis Sanchez (tre mål) og Arsenal. Men Jamie Vardy scoret fortsatt to, jeg prøver en splitt.

6. Aston Villa - Stoke  U(HB)

Villa falt under streken med 2-3 for United sist, Stoke klatret opp på rett side med 2-1 over Bournemouth. To lag som slett ikke har «satt seg». Mye nytt, spesielt på hjemmelaget. Jeg er, som Villa-fan, ikke trygg på noe som helst her. Eller resten av sesongen...

7. Bournemouth - Watford  B

Jeg er ikke så imponert over Bournemouth nå. Ja, de slo Sunderland hjemme, men ellers har de tapt mot Norwich og Stoke i løpet av de tre siste. Sist røk også spydspiss Callum Wilson ut med kneskade, og er tvilsom her. Watford har vunnet to av de tre siste.

8. Brighton  - Cardiff  H(U)

Så var vi i Championship, der serieleder Brighton fortsatt er ubeseiret. Men etter to uavgjorte, mot Wolves og Bolton borte, pustes de i ryggen av M'Boro. Cardiff fikk en seier igjen, 2-1 over Charlton, etter to tap. Kan de klare en U?

9. Reading - Middlesbrough  B

Lag nummer tre og to på tabellen, men det er fem poeng opp fra Reading til Middlesbrough. Bortelaget er i knallform, har fem strake seirer. Boro er ikke et lag jeg vanligvis stoler på, men nå gjør jeg et unntak.

10. Nottingham Forest - Hull  (H)U

Forest har vært gode borte og skuffende hjemme til nå i høst. Det er nok mest tilfeldig, men her møter de kvalifisert motstand. Hull er ett av fem lag på 15 poeng på og like under playoff, men de har skuffet litt i de to siste kampene.

11. Blackburn - Ipswich  B

Blackburn hadde en fæl innledning på sesongen, men nå har de en seier og to uavgjorte på dem tre siste. Det samme har Ipswich, men de hadde en mye bedre sesongstart. Så jeg holder fortsatt en knapp på fjorårets tapende playoff-finalist.

12. Leeds - Birmingham  (H)U

Leeds ligger midt på tabellen, har noenlunde anstendige 2-5-2 på ni kamper, men har utrolig nok ikke vunnet hjemme ennå (0-3-1). Birmingham er ett poeng foran, men har dabbet litt de siste ukene, så jeg prøver en HU.