SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Eks-Tippeliga-spiller herjer i svensk fotball

Bergen  20131027.
Eliteserien fotball, Brann - Hønefoss. Her prøver Hønefoss Mats Andre Kaland å score på en storspillende Brannkeeper Jørgen Aarre Mohus   i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Hønefoss  på Brann stadion søndag kveld.  Kampen ender 0-0.
  
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Bergen 20131027. Eliteserien fotball, Brann - Hønefoss. Her prøver Hønefoss Mats Andre Kaland å score på en storspillende Brannkeeper Jørgen Aarre Mohus i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Hønefoss på Brann stadion søndag kveld. Kampen ender 0-0. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSTorsdags oddsprogram byr blant annet på full runde i finske Veikkausliiga, en norsk 3. divisjonskamp og diverse kamper fra lavere divisjoner i Sverige. Natt til fredag er det kvartfinale i Copa America mellom Bolivia og Peru.

KTP ligger på niendeplass, mens Jaro har inntatt plassen bak av de tolv lagene i ligaen. Det er kun ett poeng som skiller de to lagene.

KooTeePee (KTP) fikk plass på øverste nivå sammen med Ilves Tampere siden FC Honka og MYPA ikke fikk lisens grunnet dårlig økonomi.

KTP har tapt fem av åtte bortekamper så langt, men det er verdt å sjekke hvilke lag de har tapt mot. Alle tapene kom mot topp fem-lag. Til gjengjeld har de tatt poeng i de tre kampene de har hatt mot lag fra nedre halvdel av tabellen.

Den eneste borteseieren kom 25. mai mot, ja nettopp, Jaro! De vant 2-0.

Jaro sliter på hjemmebane denne sesongen. De har spilt ni hjemmekamper, men har kun to seire. Begge seirene kom mot Ilves, som ligger nest sist. Derfor tar jeg sjansen på dette handikap-spillet. Det gir 1.75 i odds. Spillestopp klokken 1725

 IFK Värnamo - Varbergs BoIS FC B

Svensk, Superettan. Disse lagene var tabellnaboer midt på tabellen sist sesong, men denne sesongen er det allerede ti poeng som skiller dem.

Hjemmelaget ligger helt nede på 13.-plass etter 14 serierunder. De står med 14 poeng og 13-22 i målforskjell.

Det er kun to lag i Superettan som har sluppet inn flere mål enn dem denne sesongen. Värnamo viser svak form. De står med tre strake tap, og målene renner inn. De har 2-10 i målforskjell på de tre kampene. I forrige hjemmekamp tapte de hele 1-5 mot Sirius.

Nå møter de et lag som virkelig er i dytten. Varbergs gjør sin beste sesong noensinne, og ligger helt oppe på fjerdeplass før torsdagens kamp. De tjuvstarter på den 15. serierunden, og kan med seier klatre opp til tredjeplass på tabellen.

I forrige serierunde spilte de 2-2 mot Sirius. De scoret 2-2-målet fem minutter på overtid. Det viser at de har moral i laget.

Varbergs har bergenseren Mats Andre Kaland i stallen. Den tidligere Frøya-, Fyllingen-, Lyngbø-, Løv-Ham- og Hønefoss-spilleren er toppscorer hos den nye svenske klubben sin. Han har scoret fem mål så langt denne sesongen.

Det skal være kvalitetsforskjell på disse to lagene. Jeg mener 2.00 i odds for borteseier virker å være et bra spill.

Vårt dobbelttips må leveres innen klokken 1725. Innsatsen blir 100 kroner.

Her er vårt dobbelttips torsdag 25. juni:

IFK Värnamo - Varbergs BoIS FC 2,90 - 3,20 - 2,00 B

FF Jaro - FC KTP (Handikap fulltid 0-1) 3,10 - 3,50 - 1,75 B

Total odds: 3.50